Úvod Novinky Pečie celé Slovensko

Nádherná Petra Tóthová v štvrtej časti. V týchto šatách úplne zažiarila

Porotkyňa Pečie celé Slovensko vyzerá vždy skvelo, ale teraz nechala vyniknúť aj svoju postavu.

Nádherná Petra Tóthová v štvrtej časti. V týchto šatách úplne zažiarila

Šou Pečie celé Slovensko je v plnom prúde. Za nami je štvrtá časť s témou Amerika, ktorú opustila pekárka Tinka. V osobnej výzve stavila na slané muffiny so špenátom, mäsom a parmezánom. V technickej výzve to však nešlo podľa plánu a Tinka sa umiestnila na ôsmom mieste z desiatich.

Hamburgerove žemle boli málo nakysnuté a mäso nedostatočne prepečené. Do tretej, kreatívnej výzvy, sa posunula v trojici ohrozených. Bohužiaľ, jej pie síce vyzeral fantasticky, chuťovo však nedosahoval očakávania.

V hre je ešte dosť pekárov, ktorí sa budú snažiť získať svoj titul. Prísne porotkyne nič neprehliadnu.

Petra-tothova-v-stvrtej-casti-stvrtej-serie-pecie-cele-slovensko

A ako ony neprehliadnu chyby, vy ste si iste všimli Petru Tóthovú, ktorá v každom kole ukazuje krásny outfit. Porotkyňa Jožka zaujme vždy iným pekárskym odevom, Petra zasa šatami.

Tentoraz mala na sebe výrazné modré obtiahnuté šaty, ktoré krásne zvýraznili jej skvelú postavu. Málokto by povedal, že je cukrárka a že v Pečie celé Slovensko ochutnáva každý zákusok. Dajú si však len za lyžičku- dve, aby vedeli správne ohodnotiť chuť.

Viac fotiek Petry si pozrite v našej galérii. Sledujte šou Pečie celé Slovensko každú nedeľu o 20.30 na Jednotke. Ak ste nejakú časť nestihli, pozrite si ju v našom archíve.

25 50 75 90