Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Alenka o Pečie celé Slovensko: Našla som si sestru
Alenka o Pečie celé Slovensko: Našla som si sestru

Alenka o Pečie celé Slovensko: Našla som si sestru

Ako si spomína na svoju účasť v pekárskej šou temperamentná vyšetrovateľka? Dozviete sa v článku.

Kto mohol lepšie reprezentovať východ v najsladšej šou RTVS Pečie celé Slovensko, ako energická, usmievavá žena činu?

Veru, na vyšetrovateľku milujúcu folklór, Alenku zo Sliepkoviec (pri Michalovciach), si budú spomínať mnohí ešte dlho.

Jej energia, radosť z pečenia, či najpoctivejšie držanie sa receptov počas technických výziev z nej spravili nezabudnuteľnú postavu pekárskej šou.

Ako si kráľovná makróniek spomína na svoju účasť? Pozrite si video.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Žiadni súperi

Rovnako ako všetci súťažiaci, aj Alenka si na svoju účasť v Pečie celé Slovensko spomína veľmi dobre, ako uviedla dokonca každodenne.

"Bol to neopísateľný zážitok a verím tomu, že tieto spomienky si budem uchovávať do konca života," povedala pre web rtvs.sk.

Najviac v pamäti jej pritom utkveli ľudia. "Nebrala som ich ako súperov, ale ako rodinu, ako priateľov. My sme sa tam totiž zišli skvelý kolektív ľudí, ktorí si od prvej sekundy sadli," spomína s úsmevom.

Vrúcne vzťahy medzi súťažiacimi posilňuje aj fakt, že s mnohými je Alenka v neustálom kontakte.

"Našla som si v šou nielen priateľku, ale aj sestru a je ňou Naďka," prezrádza o cukrárke z Prahy, s ktorou tvorili už aj počas vysielania nerozlučnú dvojicu.

Neprestáva piecť

"Pečiem, aj keď nemusím. Prídem z práce a zatváram sa v kuchyni," hovorí Alenka. Ako dodáva pečie pre rodinu, známych, ktorí sa k jej cukrárskym výtvorom vracajú.

Od účasti v Pečie celé Slovensko pečie pravidelne chlieb a začala sa venovať a pečeniu mousseov. "V súťaži sme ich museli upiecť pri Rubikovej kocke aj tvarovanom ovocí a teraz ich pečiem v rôznych tvaroch a príchutiach, niekedy aj stovky kusov týždenne," dopĺňa.

Pečie celé Slovensko 2022

Druhá séria Pečie celé Slovensko posadí všetkých milovníkov pečenia k obrazovkám Jednotky už 2. októbra.

Medzi divákmi nebude chýbať ani Alenka. "Druhú sériu Pečie celé Slovensko budem určite sledovať. Veľmi si vážim nových súťažiacich, lebo len my (bývalí) ich vieme pochopiť. Budem im držať palce, budem sa s nimi tešiť, budem s nimi plakať a podporovať ich cez obrazovku."

25 50 75 90

Galéria

alena-pcs.jpg Alenka, PCS Súťažiace Alenka a Julka v objatí Radosť Alenky a Nade po vyhlásení víťaza tretej časti Pečie celé Slovensko Alenka sa teší.jpg Súťažiacich čakalo v siedmej časti Pečie celé Slovensko prekvapenie Alenka, želatínová torta s ovocím, recept.jpg Porotkyne pri Alenke.jpg
Zdroj: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia