Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Jej dobrá nálada bude chýbať. Pred bránami osemfinále končí Lenka
Jej dobrá nálada bude chýbať. Pred bránami osemfinále končí Lenka

Jej dobrá nálada bude chýbať. Pred bránami osemfinále končí Lenka

Aj Lenkin odchod zo šou sprevádzali slzy. Komu bude chýbať usmiata pekárka najviac?

Hoci sa to nezdá, druhá séria šou Pečie celé Slovensko sa preklopila do svojej druhej polovice a na ďalší týždeň je pripravené už osemfinálové kolo.

Jeho súčasťou však nebude pekárka Lenka, ktorá najsladšiu šou RTVS opustila po siedmom kole, v ktorom sa piekli rolády z lístkového cesta, rohlíky a kysnuté zážitky.

Večne usmiata Lenka s nekonečne dobrou náladou však po vypadnutí ťažšie hľadala slová. A koho jej odchod úplne rozžialil? Pozrite si video.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

 

Pokračujte s úsmevom

"Tak, ako som prišla s úsmevom, odchádzam s úsmevom. A ďakujem vám všetkým, že som tu mohla byť s vami spolu," povedala so zlomeným hlasom tesne po vyhlásení svojho mena.

"Táto skúsenosť sa ani nedá opísať slovami, je to úžasný zážitok. A keď bude ďalšia séria, odkazujem všetkým, ktorých baví pečenie, choďte do toho," uviedla Lenka s tým, že o tomto zážitku bude raz rozprávať svojim deťom.

Ostatným pekárom a pekárkam, ktorí pokračujú v šou odkazuje: "Držte sa, je to náročné, čakajú vás ešte veľmi náročné výzvy. Verím, že ich všetci zvládnete. Ste veľmi šikovní ľudia, ktorí dávajú do pečenia každý niečo iné, a preto to je také krásne."

"Buďte aj naďalej takí súdržní, bavte sa, užívajte si každú sekundu a majte stále dobrú náladu a usmievajte sa, lebo úsmev je to najdôležitejšie vo všetkom," dodala na záver dojatá Lenka.

25 50 75 90

Galéria

Lenka a Ďoďo v záchvate smiechu pri Anči.jpg Lenka s Jurajom šrmuj s valčekmi.jpg Lenka s Tomášom pri moderátoroch.jpg Pekárky Lenka a Lucka.jpg
Zdroj: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia