Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Nervy z hokeja? Pripravte si sladké pochúťky
Nervy z hokeja? Pripravte si sladké pochúťky

Nervy z hokeja? Pripravte si sladké pochúťky

K sledovaniu MS v hokeji 2023 je dobré pridať niečo sladké, na nervy, na oslavu, či na zlepšenie nálady.

Hokejová horúčka vo štvrtok opäť vypukne pri večernom zápase slovenskej reprezentácie proti nezdolaným Švajčiarom na MS v hokeji 2023.

MS v hokeji 2023 online s RTVS

A budú to poriadne nervy! Poďte si ich počas sledovania duelu obaliť cukrom. Prinášame recepty na sladké pochúťky zo šou Pečie celé Slovensko.

Bábovky, štrúdle i bratislavské rožky

Sledovanie hokejových zápasov je malý sviatok, ku ktorému patrí dobré občerstvenie. Slané, ale aj sladké.

Upečte si ešte pred prvou tretinou napríklad nadýchanú bábovku - či už to bude voňavá jogurtová od pekárky Bey z prvej série Pečie celé Slovensko alebo čokoládová bábovka od pekárky Lucie, určite nespravíte krok vedľa.

Dobre padne aj jablková štrúdľa či bratislavské rožky s orechovou alebo makovou plnkou.

Ešte stále stíhate zamiesiť kysnuté cesto na domáce šišky s džemom. Po každom slovenskom góle si môžete zamaškrtiť na cheesecakeu - môžete ho pripraviť s karamelom ako pekárka Julka alebo s jahodami ako pekár Vilko.

Ananásové pokušenie, Dominikov tvarožník či brownies - ideálne tipy na koláče z plechu, z ktorého si každý fanúšik vezme toľko, koľko mu chutí.

25 50 75 90

Galéria

Technická výzva zo šou Pečie celé Slovensko - štrúdľa. Recept na domáce šišky zo šou Pečie celé Slovensko. Naďa, Pečie celé Slovensko, cheeseccake.jpg vajecna-babovka-s-likerom.jpg
Zdroj: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia