Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
To musíte vidieť, odkazuje pani Klára
To musíte vidieť, odkazuje pani Klára

To musíte vidieť, odkazuje pani Klára

Minulý týždeň to riadne roztočili. Na spoločnej akcii sa stretli účastníci všetkých troch sérií Pečie celé Slovensko.

Pri tejto veselej príležitosti nám finalisti prezradili, aký bude tretí ročník pekárskej šou.

„Ja si myslím, že tretia séria Pečie celé Slovensko je úžasná, lebo je tam dvanásť vynikajúcich pekárov a cukrárov a medzi nimi sme aj my dvaja.“ vraví Patrik a so smiechom sa obracia na Tomáša, ktorý jeho slová rozhodne potvrdil.

To, že tohtoročná séria nebude zívať nudou a prázdnotou je viac ako isté. Stačí sa pozrieť na túto partiu zohratých ľudí a je jasné, že na obrazovky prinesú dobru náladu a energiu.

Vzlety aj pády

Geniálna. Dokonalá. Úžasná. Skvelá. Sladká. Emotívna. Vtipná. Šťavnatá. Veselá aj uplakaná. Takéto prívlastky vychádzali z úst finalistov.

Smutné aj veselé chvíle boli súčasťou každej série. Niečo sa podarí, niečo pokazí a niečo sa možno aj zrúti. Ako to opísala Katka, tretia séria bude „plná vzletov a pádov“. Miška ju dopĺna a zdôrazňuje: "Doslovne, doslovne pádov."

Nenechajte si to ujsť. Pani Klára divákom posiela jednoznačný odkaz: „Taká partia, že to musíte vidieť. Musíte. Musíte.“

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Už máte svojho favorita alebo favoritku? Vybrať si nebude jednoduché, pretože aj tento rok sa medzi dvanásť najlepších prebojovalo dvanásť silných a žiarivých osobností. Každý z nich si nesie svoj príbeh, ktorý v sladkom prevedení vylejú na horúci plech.

Držte im palce už zajtra 1. októbra o 20:30 hod na Jednotke.


25 50 75 90
Zdroj: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia