Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Veronika opustila šou Pečie celé Slovensko. Toto na obrazovke nevidíte
Veronika opustila šou Pečie celé Slovensko. Toto na obrazovke nevidíte

Veronika opustila šou Pečie celé Slovensko. Toto na obrazovke nevidíte

Čo sa robí so zákuskami, keď finalisti dopečú? Ako prebieha hodnotenie výziev? Čo diváci nevidia?

Ako druhá opustila šou Pečie celé Slovensko Veronika. V živom vysielaní si zaspomínala na súťaž a divákom prezradila aj zákulisné informácie z natáčania.

PCS3-epi3-PidanyPhoto--06286.jpg

Výsledok posledného kola Veroniku nepotešil, ale svoju účasť v šou neľutuje. Napriek nepodareným parížškym rožtekom, si čas strávený v Bernolákove veľmi užila.

Odchody zo šou sú pre finalistov náročné, no doma ich čaká zaslúžený oddych. Presne ten si dopriala aj Veronika. Po náročných dňoch strávených za pultom si konečne užila spánok a zásteru na chvíľu odložila bokom. "Prišiel taký čas, kedy sa mi zákusky veľmi nedarili. Dalo by sa povedať, že to bolo odpečené. Pptrebovala som relax od pečenia," spomína pekárka.

_DSC2327.JPG

Bolo to o čase

Divákov často zaujíma, či sú finalisti v obklopení kamier nervózni. Ako vysvetlila Veronika, po prvom dni natáčania sa nervozita z kamier vytratila a štáb sa stal bežnou súčasťou priestoru. "Tí za kamerami, to sú také zlatíčka," spomína Veronika. Omnoho väčší stres spôsoboval časový limit, ktorý si musia súťažiaci ustrážiť.

A nie je to stres iba pre finalistov. Zo zákulisia šou ich s napätím sleduje celý štáb. "Podľa mňa, najväčší stres mali v zákulisí, či to stihneme. Toto boli pre nich najväčšie obavy, keď nás sledovali, čo robíme, aké chyby alebo ako stresujeme. Myslím si, že práve pre ľudí vzadu to bol stres najväčšieho charakteru," hovorí Veronika.

Divákov tiež zaujímalo, čo sa deje so zákuskami po pečení? Vyhadzujú sa? "Týmto pozdravujem celý štáb," zasmiala sa pekárka. "Naozaj, nič nevyšlo nazmar."

_DSC2073.JPG

Toto diváci nevidia

Pri sledovaní šou mnohým napadlo, ako prebieha vyhodnotenie technickej výzvy. Ako si porotkyne pamätajú poradie napečených výrobkov? Veronika prezradila, ako toto hodnotenie prebiehalo priamo v stane. "Nie všetko môžete vidieť, ale vždy tam bola nejaká značka," odkrýva zákulisie súťaže.

Vyhodnotenie technickej výzvy v skutočnosti trvalo omnoho dlhšie, ako má divák možnosť sledovať. Počas hodnotenia súťažiaci opúšťajú stan. "Aby to bolo naozaj objektívne a aby sme nevedeli do poslednej chvíle, kto je na ktorom mieste, tak sme v tom čase zo stanu odchádzali," vysvetľuje Veronika.

S humorom spomína aj na moderátorov, ktorí v najťažších chvíľach odľahčovali atmosféru vtipom a veselou náladou. "Veľmi pekne ďakujem za pravidelné vyrušovanie" pozdravuje moderátorskú dvojicu.

Ak ste živé vysielanie s Veronikou nestihli, môžete si ho pozrieť na Instagrame Pečie celé Slovensko.

25 50 75 90

Galéria

katka_mirka_pecie_cele_slovensko.png timi_katka_pecie_cele_slovensko.png veronika_lucia_pecie_cele_slovensko.png PCS3-Day0-PidanyPhoto-1431.jpg PCS3-Day0-PidanyPhoto-1324.jpg pecie3.JPG _DSC2448.JPG PCS3-epi3-PidanyPhoto--04450.jpg PCS3-epi3-PidanyPhoto--06267.jpg

Živé vysielanie ??:??

Televízia