Rozhodovanie o najlepšom a najslabšom pekárovi je každým kolom ťažšie. Sily finalistov sa vyrovnávajú, no kruh sa zužuje.
Téma ôsmeho kola bude romantická. Súťažiaci napečú dezerty, v ktorých hlavnou ingredienciou bude láska. V osobnej výzve pripravia sušienkové puzzle. V technickej dezert crème brûlée, ktorý nesmie chýbať na žiadnom rande. A nakoniec príde čokoládová výzva hodná michelinskej reštaurácie.
Počas nedeľného pečenia potvrdíme staré známe heslo - láska ide cez žalúdok.
Ak rozmýšľate, čím prekvapiť svoju polovičku, prinášame pár tipov.
Nič nepokazíte ani romantickým dezertom v pohári. Ciao Bella od Domi je ako stvorený na príjemný večer a sladkú romantiku. Tentokrát s chuťou mandľového likéru, kávy a malín.
Nevybrali ste si? Nevadí. Na webe Pečie celé Slovensko nájdete všetky recepty z každej série šou.
25 50 75 90
Téma ôsmeho kola bude romantická. Súťažiaci napečú dezerty, v ktorých hlavnou ingredienciou bude láska. V osobnej výzve pripravia sušienkové puzzle. V technickej dezert crème brûlée, ktorý nesmie chýbať na žiadnom rande. A nakoniec príde čokoládová výzva hodná michelinskej reštaurácie.
Počas nedeľného pečenia potvrdíme staré známe heslo - láska ide cez žalúdok.
Ak rozmýšľate, čím prekvapiť svoju polovičku, prinášame pár tipov.
Čo tak niečo jahodové? Jahody nepatria iba do pohára so šampanským. Rovnako romanticky a chutne pôsobia na sladkých dezertoch. Okrem toho, že výborne chutia, hovorí sa o nich, že sú prirodzeným afrodiziakom. Inšpiráciou vám môže byť pistáciový cheesecake s jahodami od Vilka.
Nič nepokazíte ani romantickým dezertom v pohári. Ciao Bella od Domi je ako stvorený na príjemný večer a sladkú romantiku. Tentokrát s chuťou mandľového likéru, kávy a malín.
Oslavuje vaša polovička narodeniny? Tak potom máme tip na tortu od Natache Pacal. Jej Fraisier predstavuje užasné prepojenie vanilky a jahôd.
Nevybrali ste si? Nevadí. Na webe Pečie celé Slovensko nájdete všetky recepty z každej série šou.
25 50 75 90