Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Kniha Pečie celé Slovensko 2: Krstilo sa zlatým prachom
Kniha Pečie celé Slovensko 2: Krstilo sa zlatým prachom

Kniha Pečie celé Slovensko 2: Krstilo sa zlatým prachom

Kniha Pečie celé Slovensko 2 je pokrstená.

Po mimoriadne úspešnom vydaní prvej knihy Pečie celé Slovensko sa konal slávnostný krst jej mladšej sestry. Dňa 10. novembra bola zlatým prachom pokrstená druhá pekárska kniha.

Tejto úlohy sa hrdo ujal generálny riaditeľ RTVS Ľuboš Machaj a víťazka druhej série šou Lucia Gyenesová. Veľkého momentu sa zúčastnili aj ďalší finalisti z druhej série Pečie celé Slovensko a porotkyne Jozefína Zaukolcová a Petra Tóthová.

pcs_kniha_krst-04.jpg

Kniha Pečie celé Slovensko 2 obsahuje tie najúspešnejšie a najchutnejšie recepty z druhej série šou. Slané, či sladké variácie, koláče na plechu aj poschodové torty. V knižke nájdete množstvo inšpirácií, ktorými potešíte seba aj blízkych. Kúpiť si ju môžete napríklad v e-shope RTVS.

pcs_kniha_krst-18.jpg

Generálny riaditeľ RTVS: Kubánskej torte by som neodolal

Generálny riaditeľ RTVS Ľuboš Machaj mal z krstu knihy veľmi dobrý pocit. Udalosť prebiehala v príjemnej atmosfére a dobrej spoločnosti.

Od druhého vydania knihy očakáva rovnaký úspech ako od prvého. „Verím, že sa predá viac ako sa predalo jednotky.“ Prvé vydanie bolo natoľko úspešné, že po ňom nasledovali tri dotlače. Od druhého vydania sa očakáva podobný úspech. „Verím, že bude rovnako úspešná a rovnako obľúbená.“

Kniha má slúžiť hlavne ako návod pre ľudí, ktorí hľadajú pekárske inšpirácie. „Dobré napiecť je základ dobrého života aj doma“ hovorí.

Prezradil tiež, že koláče síce nepečie, ale rád ich konzumuje. A aký koláč by zjedol aj o polnoci? „Takej kubánskej torte by som možno neodolal.“

Šou Pečie celé Slovensko je každoročne veľmi úspešná. Tretia séria prekročila hranicu pol milióna divákov. Za jej úspechom vidí najmä pozitívnu energiu, ktorú šou prináša na obrazovky. „Hlavne sa vytvára niečo sladké a pekné.“

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


25 50 75 90
Zdroj: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia