Úvod Novinky Pečie celé Slovensko

Natacha a Miňo upiekli mikulášsky zázrak: Krst knihy Naše obľúbené

Milovníci pečenia sa môžu radovať z ďalšej knižnej novinky.
Natacha a Miňo upiekli mikulášsky zázrak: Krst knihy Naše obľúbené

Natacha Pacal a Miňo Macuľa spojili sily a vytvorili knihu receptov na každú príležitosť. Publikácia prichádza krátko po vydaní druhej knihy Pečie celé Slovensko. Do cukrárskej knižnej zbierky tak pribudlo ďalších 50 sladkých receptov.

nase_oblubene_krst-08.jpg

Knihu s názvom Naše obľúbené venovali výnimočným osobám. „Ja som tam dal recepty, ktoré som mal od starkej. Táto kniha je venovaná našim starým mamám,“ povedal počas krstu Miňo. „Oni nám dali základ do pečenia,“ zdôvodnila Natacha. Knižku venovali z lásky dvom konkrétnym dámam. Miňo starkej Hanke a Natacha svojej francúzskej starej mame Marie.

Krstil sa zázrak

Slávnostný krst sa uskutočnil v piatok 8. decembra. Úlohy krstných rodičov sa ujali moderátori šou Pečie celé Slovensko Milan Zimnýkoval a Juraj Bača. Stránky zbierky osladili práškovým cukrom.

nase_oblubene_krst-04.jpg

To, že sa podarí knihu vypublikovať za pár týždňov sa mnohým zdalo nemožné. Natacha a Miňo sa nevzdali a za pomoci mnohých šikovných rúk sa vydali za svojim cieľom.

„Viete aký má interný názov naša kniha v tlačiarni? Mikulášsky zázrak. Vymyslieť si v septembri, že chceme vydať knihu na tieto Vianoce, mnohých prekvapilo aj pobavilo. Knihy sú už vtedy totiž dávno vytlačené. A tá naša je naozaj zázrakom,“ napísala na Instagrame Natacha Pacal a poďakovala sa všetkým, vďaka ktorým sa mikulášsky zázrak udial. 

Krstu sa zúčastnili viacerí finalisti z Pečie celé Slovensko, aby spolu s autormi knihy oslávili túto radostnú novinku.

Kniha Naše obľúbené obsahuje päť kapitol. Nájdete tu recepty na tradičné, slávnostné, detské, moderné a vianočné príležitosti. Z množstva ponúkaných receptov si zaručene vyberie každý pekár.


25 50 75 90