Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Takéto predsavzatia si do nového roka dali finalisti Pečie celé Slovensko
Takéto predsavzatia si do nového roka dali finalisti Pečie celé Slovensko

Takéto predsavzatia si do nového roka dali finalisti Pečie celé Slovensko

Končí sa rok 2023. Čo by chceli pekári a pekárky zmeniť v tom ďalšom?

Kým pre niekoho je príchod nového roka bežným dňom, pre iného je to akási pomyslená štartovacia čiara pre lepšie zajtrajšky.

Sľubujeme si lepší rok. Chceme zmeniť staré zvyky, skúšať nové veci, odhodlať sa riskovať, posunúť latku a mnoho iného.

Medzi najčastejšie predsavzatia, o ktoré sa facebookoví fanúšikovia podelili patrí zmena životného štýlu a úprava hmotnosti, skoncovanie so závislosťami ako je napríklad fajčenie, obmedzenie alkoholu, nájsť si nové hobby, šetriť peniaze, či cestovanie.

Nový rok plný odhodlaní

Opýtali sme sa finalistov Pečie celé Slovensko, aké predsavzatia si dávajú do roku 2024.

_MKF8548.JPG

„Moje novoročné predsavzatie je každý rok rovnaké, a to schudnúť. Tento rok obzvlášť, lebo počas Pečie celé Slovensko som nabral až príliš veľa kíl,“ zhodnotil Patrik.

K Paťovmu odhodlanému plánu sa pridáva aj Tomáš. „Novoročné predsavzatie si nedávam, lebo mám jedno celoživotné – schudnúť,“ smeje sa Tomáš.

„Moje novoročné predsavzatie je, aby som v niektorých chvíľach bola trpezlivejšia, aby som pracovala na svojich nedostatkoch a zdokonaľovala svoje dobré vlastnosti,“ skonštatovala usmievavá Katka.

Mirka sa chce tento rok dostať do formy, pretože má pred sebou konkrétny cieľ. „Novoročných predsavzatí je viac. Nabrať späť kondičku, niečo zhodiť, viac oddychovať a natrénovať niečo na októbrový MMM v Košiciach.“

Timi to vníma inak. „Ja si predsavzatia žiadne nedávam. Ak chcem niečo v živote zmeniť, konám hneď. Nečakám na nový rok.“

Podobne ako Timi to vníma Luci. „Novoročné predsavzatia si už roky nedávam. Ja si totiž dávam každý boží deň.. “a od pondelka…“,“ smeje sa Luci.

Zjedli ste počas Vianoc všetky koláčiky? Skôr ako začnete s novoročnými predsavzatiami, napečte si. Stále sú pre vás dostupné známe recepty zo šou Pečie celé Slovensko.

Nezabudnite tiež, že na Jednotke je pre vás pripravená zábava v podobe silvestrovských špeciálov. Nedeľa 31. decembra bude nabitá programom, ktorý vás bude sprevádzať počas silvestrovských osláv.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia