Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Majsterka pekárka Timi: Poteší sa Levoča sladkej výrobni už čoskoro?
Majsterka pekárka Timi: Poteší sa Levoča sladkej výrobni už čoskoro?

Majsterka pekárka Timi: Poteší sa Levoča sladkej výrobni už čoskoro?

Majsterska pekárka Timi Strnálová si v relácii Hit roka zaspomínala na obdobie v šou Pečie celé Slovensko.

Timi Strnálová ohúrila hneď v prvom kole šou tortou pre mamu. Jej práca s čokoládou ohúrila porotkyne aj divákov. „Toto urobiť, za to by sa nehanbil žiadny cukrár. Ani u nás, ani vo svete,“ reagovala vtedy porotkyňa Petra.

Vo finálovom kole triumfovala trojposchodovou tortou v čierno-bielej farbe a všetkým ukázala, že čierne torty sú krásne a elegantné. Zlomila tak tradovaný mýtus, že čierna farba sa k tortám nehodí.

Čo sa naučila na stáži u Natache Pacal?

V relácii Hit roka sa spomienkami vrátila na začiatok, kedy sa dozvedela o postupe do finálovej dvanástky. „Vtedy som bola práve v škole alebo som šoférovala, takže som sa nemohla tak tešiť. No potom, keď som bola sama doma, tak som sa vykričala,“ povedala Timi.

PCS3-epi11-PidanyPhoto-05124.jpg

Natacha Pacal a víťazi z každej série šou Pečie celé Slovensko

Timi si zo šou odniesla titul Majsterky pekárky. Jednou z hlavných cien bola stáž u svetoznámej cukrárky Natache Pacal, ktorú sa mladej pekárke podarilo už absolvovať. Timi si odniesla nové zručnosti, ktorým sa veľmi teší. Naučila sa piecť slávne Natachine mini veterníky a francúzske dezerty.


O krok bližšie k cieľu

Po súťaži Timi prezradila, že by si chcela otvoriť sladkú výrobňu v rodinnej kaviarni v Levoči. „Verím, že tam čoskoro začnem piecť koláčiky pre milovníkov sladkého,“ vyjadrila Timi svoj sen tesne po skončení šou.

V Hite roka porozprávala aj o tom, ako sa jej darí v tomto sne napredovať. „Už sa na tom pomaličky pracuje, chystáme veci. Už som ukončila cukrársky kurz, takže už by som mala byť oficiálne cukrárka,“ pochválila sa Timi. A zdá sa, že sen mladej cukrárky sa čoskoro stane realitou.

Pozrite si, čím Timi potešila moderátorov a či správne odhadla ich cukrárske chute. Celú epizódu nájdete v televíznom archíve RTVS.
25 50 75 90

Galéria

pcs3_finalisti.jpg pcs3_timi_danka.JPG pcs3_timi.JPG timi_pcs3.JPG Finalisti tretej série Pečie celé Slovensko, porotkyne a moderátori PCS3-finalistky.jpg Timi_vitazka.jpg Timi_torta_finale.jpg Finalistky Pečie celé Slovensko 3 Lucka, Timi, Mirka juraj_timi_stavka.jpg

Živé vysielanie ??:??

Televízia