Nakrúcanie sladkej šou Pečie celé Slovensko je v plnom prúde a už na jeseň môžete sledovať, ako sa budú súťažiaci snažiť ohúriť svojimi výtvormi. Režisér šou Jeffo Minařík sa však pred nakrúcaním musel poriadne obmedzovať.
„Sladké mám rád, ale teraz sa snažím to obmedzovať, lebo prichádza šesť týždňov cukru,“ priznal. Koláčikom, tortám a rôznym iným sladkostiam sa počas nakrúcania teda nevyhýba. Ktorý má najradšej? „Paris brest, to ma naučila Natacha, z klasiky veterník, to je podľa mňa číslo jeden na Slovensku. To ma tiež naučila Natacha, ona robí také malé veterníčky. A tiramisu, to je klasika,“ prezradil.
Natacha Pacal je odborná poradkyňa šou Pečie celé Slovensko, ktorá sprevádza súťažiacich. Vie režisér aj niečo sám upiecť? „Créme brulée by som dal, to je jednoduché. Len treba dodržať 37 stupňov, aby vám to potom zhustlo,“ dodal.
RTVS online
Farebnú, sladkú, pozitívnu a krásnu šou Pečie celé Slovensko môžete sledovať už na jeseň. Tešíte sa?
25 50 75 90