Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Tri druhy domácej zmrzliny do desať minút? Vyskúšajte tento extra jednoduchý recept
Tri druhy domácej zmrzliny do desať minút? Vyskúšajte tento extra jednoduchý recept

Tri druhy domácej zmrzliny do desať minút? Vyskúšajte tento extra jednoduchý recept

 Rýchle, lacné a jednoduché recepty sú na nezaplatenie.

Aj vaše dieťa miluje zmrzlinu? Tejto letnej dobrote je ťažké odolať. Bohužiaľ, nie vždy sa môžeme spoľahnúť na kvalitu tej predávanej. Ak chcete mať istotu, pripravte si vlastnú a vyhnete sa zdravotným problémom.

Cukrárka Petra Tóthová zdieľala jednoduchý a rýchly recept na krémovú zmrzlinu s čokoládovou polevou. Do desať minút pripravíte až tri príchute. Je to také jednoduché, že s malou pomocou to zvládnu aj deti. Neveríte? Vyskúšajte to.


Ak sa vám video nezobrazuje správne, obnovte stránku.

Banánová

Na banánovú zmrzlinu potrebujete iba banány.

Nakrájate napríklad 4 banány, uložte ich do vrecúška a dajte zamraziť. Po zamrazení ich vyberte a rozmixujte do krémova.

Kakaová

Ak ste si pripravili banánovú zmrzlinu, tak do nej iba primiešajte kakao. Na prípravu kakaovej zmrzliny teda potrebujete iba 2 ingrediencie: kakao a banány.

Karamelová

Na prípravu karamelovej príchute potrebujete 500ml 40% šľahačkovej smotany a plechovku karamelového salka. Smotanu a salko vyšľahajte a dajte zamraziť. Zmrzlina je hotová!

A keďže je príprava naozaj veľmi jednoduchá, stále zostáva dostatok času na prípravu polevy.

Magická čokoládová poleva

Na magickú polevu Petry Tóthovej potrebujete iba 160 g horkej čokolády a 60 g kokosového oleja. Tieto dve ingrediencie nechajte roztopiť v mikrovlnke a poleva je pripravená.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia