Úvod Novinky Pečie celé Slovensko

Jožka a Petra reagujú na divácky návrh. Budú porotkyne súťažiť v Pečie celé Slovensko?

 Zváži produkcia divácky návrh?

Jožka a Petra reagujú na divácky návrh. Budú porotkyne súťažiť v Pečie celé Slovensko?

Porotkyne šou Pečie celé Slovensko odpovedali na ďalšiu otázku od divákov . Tentokrát však nešlo o bežný dotaz, ale skôr o zaujímavý návrh . Diváčka Soňa by totiž rada videla, aby porotkyne tiež súťažili v jednej z výziev. A ako sa zdá, ony sa tejto myšlienke nebránia.


Ak sa vám video nezobrazuje správne, obnovte stránku


„To je dobrá pointa na dramaturgiu,“ hovorí Petra Tóthová . Tiež dodáva, že s Jožkou by nemali žiadne obavy, pretože porotkyne si technické výzvy pravidelne skúšajú aj priamo v súťažnom stane.

„Nemala by som problém s tým, že by som súťažila, ale neviem, aký by to malo zmysel,“ hovorí s úsmevom Jožka. Ako pekárka sa už 18 rokov zúčastňuje rôznych medzinárodných súťaží . Tieto jej úspechy hovoria samy za seba a svedčia o jej profesionalite. No ak si to diváci prajú, nevidí žiadny problém piecť priamo pred kamerami. „Ak si to budú diváci naozaj želať a schváli to produkcia, tak kľudne. Ja sa postavím za ten stôl a budem piecť,“ prijíma divácku výzvu .

Nápad podporili aj ďalší fanúšikovia šou. „Skvelý nápad. A naozaj, nech súťažiaci dajú výzvu. A nebolo by zlé pre zábavu, keby napiekli aj moderátori,“ znie jedna z diváckych reakcií na Instagrame. Či sa nápad zrealizuje je v rukách tvorcov šou Pečie celé Slovensko . Možno sa tak v budúcnosti dočkáme epizódy, v ktorej budú musieť aj porotkyne dokázať, čo v nich je.

25 50 75 90