Úvod Novinky Pečie celé Slovensko

Odhalené! Predstavujeme finalistov Pečie celé Slovensko 4

Kto zabojuje o titul v tohtoročnej sérii najsladšej šou? 

Odhalené! Predstavujeme finalistov Pečie celé Slovensko 4

Tí najlepší z najlepších sa postavia pred porotcov a zabojujú o titul Majstra pekára. Zoznámte sa s finalistami, ktorí rozpália štvrú sériu Pečie celé Slovensko! Pripravte sa na sladké súboje plné emócií a chutí, ktoré vás nenechajú chladnými.

Antónia Chovancová (34 rokov)

Tonka1.jpeg

Tonka je energická a súťaživá Košičanka, ktorá sa venuje módnemu biznisu a pečeniu už 6 rokov. Je veľkou fanúšičkou šou Pečie celé Slovensko a nevynechala ani jednu epizódu. Obdivuje cukrára Cedrica Groleta aj porotkyňu Petru Tóthovú. Pečenie vníma ako relax, pričom najradšej má vianočné pečivo. Jej životným snom je užívať si život s najbližšími, cestovať a spoznávať nové krajiny a chute.

Dávid Šütö (26 rokov)

David.jpg

Dávid, mladý športovec a farmaceut zo Zemplínskeho Hradišťa, objavil vášeň pre pečenie náhodou, keď skúšal recept od spolužiačky. Jeho odvážne kroky do súťaže Pečie celé Slovensko podporila jeho kolegyňa a sestra. Jeho profesijným snom je ukončenie rigoróznej skúšky a atestácie. Popritom sníva aj o otvorení vlastnej kaviarne s domácimi koláčikmi.

Yelyzaveta Lenska (62 rokov)

Elizabeth.jpeg

Elizabeth je najstaršou súťažiacou, so svojim manželom býva v Stupave pri Bratislave. Pochádza z Ukrajiny, ale na Slovensku žije už vyše 25 rokov. Je vyučená ako knihovníčka, neskôr získala výučný list aj ako kuchárka, po príchode na Slovensko začala variť v rôznych reštauráciách. Elizabeth je v pečení samouk a najradšej tvorí pre svoju vnučku. Do šou ju prihlásila dcéra a jej snom je otvoriť si vlastnú cukráreň.

Martina Gromová (44 rokov)

Martina.jpeg

Martina je aktívna mama piatich detí a bývalá vojačka z Prievidze. Pečenie je jej vášeň už od detstva a dnes svojimi výtvormi inšpiruje tisíce ľudí cez sociálne siete. Na šou sa jej páči pozitívna atmosféra bez intríg, krásne prostredie a priateľskosť súťažiacich. Prihlásením do súťaže urobila radosť svojmu synovi, ktorý je veľký fanúšik relácie Jej cieľom je napísať kuchársku knihu a rozbehnúť vlastnú značku potravín.

Jana Tesák Potomová (34 rokov)

Janka.jpeg

Pôvabná Janka, finančná kontrolórka zo Zvolenskej Slatiny, pečie najmä pre svoju rodinu a priateľov. Ako vyštudovaná výživová špecialistka sa venuje stravovacím návykom, intoleranciám a alergiám, pretože ona sama sa musí vo výbere potravín obmedzovať. Janka tiež píše pre časopis o zdravom životnom štýle. K prihláseniu do súťaže ju povzbudzoval najmä manžel. Miluje prípravu candy barov a jej snom je otvoriť si vlastnú kaviareň alebo cukráreň.

Martin Jančovič (38 rokov)

Martin.jpeg

Martin, usmievavý otec dvoch dcér z Bernolákova, pracuje v IT a zároveň vášnivo pečie. K tejto vášni ho priviedla mama, ktorá sa tiež prihlásila do šou Pečie celé Slovensko. Do finálovej dvanástky sa však prebojoval len Martin. Sníva o tom, že si s manželkou otvorí malé bistro. Jeho najobľúbenejším zákuskom od detstva je Oblíž prst, ktorý dodnes pečie najčastejšie.

Monika Pernišová (41 rokov)

Monika.jpeg

Monika, fakturantka zo Zemianskych Kostolian, objavila lásku k pečeniu vďaka svojej mame. Svoju prvú tortu upiekla na výročie pre svojich rodičov a postupne začala piecť aj pre priateľov. Práve tí ju nahovorili na účasť v šou Pečie celé Slovensko, pričom ju chceli prihlásiť už do predošlej série. Sympatická Monika je veľmi cieľavedomá a rada sa stále učí niečo nové. Sníva o tom, že raz bude mať vlastný podnik.

Daniela Mazúrová (42 rokov)

Danka.jpeg

Pozitívna Danka podniká v stavebníctve a pochádza z Lopeja pri Brezne, ale v súčasnosti býva v Novej Dedinke. Žije svoj rodinný sen po boku manžela a ich dvoch detí. V pečení našla vášeň vďaka svojej starkej. Neskôr sa k tejto zúľube vrátila vďaka spoločným vianočným tradíciám s kamarátkami. Odvtedy sa jej vášeň pre pečenie umocňuje, čo vyvrcholilo
prihlásením sa do šou Pečie celé Slovensko. Má rada tímového ducha a príjemnú atmosféru.

Pavel Nikov (34 rokov)

Pali.jpg

Pali z Giraltoviec je obchodník, ktorý sa pečeniu venuje 4 roky. Táto záľuba je pre neho oddych a zároveň priestor na sebarealizáciu zakončený neopísateľným pocitom šťastia, keď druhým chutí. Pali je síce súťaživý, ale piecť pred kamerami je pre neho vystúpenie z komfortnej zóny. Účasť v šou Pečie celé Slovensko vníma ako výzvu, ktorá mu dá možnosť sa inšpirovať, ale zároveň aj s niečím zaujímavým osloviť divákov. V budúcnosti by chcel piecť aj profesionálne.

Eva Lačná (45 rokov)

Eva.jpeg

Ohnivá Eva pochádza zo Spišskej Novej Vsi a pracuje v štátnej správe. Pred pandémiou sa takmer 2 roky venovala podnikaniu a mala vlastný stánok s čerstvými ovocnými šťavami. Už ako malé dieťa vypekala s mamou na Vianoce a práve pre ňu upiekla aj svoju prvú tortu. Neskôr piekla torty pre svoje deti a nakoniec v pečení našla potešenie a relax. V šou chce spoznať nových ľudí a zažiť atmosféru v stane.

Miriam Gregušová (17 rokov)

Miriam.jpeg

Najmladšia súťažiaca Miriam je študentkou na strednej škole. Pochádza z Dubovej a venuje sa posilňovaniu a fitness. Okrem vlastnej cukrárne by v budúcnosti chcela pracovať aj ako fitness trénerka. Pečeniu sa venuje asi 2 roky a väčšinu svojich zručností sa naučila sama skúšaním rôznych receptov. Jej snom je ísť do Paríža, nabrať skúsenosti a následne si na Slovensku otvoriť cukráreň.

Martina Tomagová (44 rokov)

Tinka1.jpeg

Tinka z Tvrdošína je aktívna športovkyňa, ktorá pracuje v oblasti nákupu a logistiky. Ako vášnivá turistka si vychutnala výhľady z Gerlachovského aj Lomnického štítu. Pečeniu sa venuje 10 rokov a jej prvým koláčom bola nevydarená Kávová tehla. Prvý neúspech ju však od pečenia neodradil a dnes sa tejto záľube s láskou venuje. Prihlášku do šou vyplnila 7-krát, kým sa nakoniec odhodlala.

Našli ste si svojho favorita? Držte im palce už 29. septembra na Jednotke!

25 50 75 90