Úvod Novinky Pečie celé Slovensko

Bezlepkový koláč, ktorý okamžite zmizne zo stola. Pripravte si blondie podľa Petry Tóthovej

Skráťte si čakanie na premiéru Pečie celé Slovensko a pripravte si dokonalý jesenný dezert.

Bezlepkový koláč, ktorý okamžite zmizne zo stola. Pripravte si blondie podľa Petry Tóthovej

Recepty cukrárky a porotkyne Pečie celé Slovensko nie je možné nemilovať. Tentokrát si pre svojich fanúšikov pripravila lahodný bezlepkový koláč. Jej figovo-mandľové blondie okamžite zmizne zo stola. Skráťte si čakanie na premiéru 4. série Pečie celé Slovensko a pripravte si tento jesenný koláčik.

Čo budete potrebovať:

  • 80 g mandľovej múky
  • 60 kokosovej múky
  • 160 – 200 g cukru krupica (ja som išla na 150 g cukru krupica a 50 g hnedého cukru) podľa druhu ovocia
  • 1/2 čl prášku do pečiva
  • 1/4 čl soli
  • 150 – 180 g roztopeného, ale nie horúceho masla, podľa druhu mandľovej múky
  • 4 vajcia
  • 1 – 2 čl vanilkovej pasty
  • 200 g ovocia

Ako na to:

Zmiešajte suché suroviny, mandľovú a kokosovú múku, cukor, prášok do pečiva a soľ. Vymiešajte maslo s vajíčkami a vanilkou, opatrne pridajte do suchej zmesi.

Formu 20x20 cm (alebo 23 kruh) vysteľte papierom na pečenie, vylejte cesto a ozdobte ovocím.

Koláč pečte v rúre vyhriatej na 180 stupňov 45 – 55 minút. Po vychladnutí môžete krájať.

Pozrite si celý VIDEORECEPT :

Ak sa vám video nezobrazuje správne, obnovte stránku.

25 50 75 90