Úvod Novinky Pečie celé Slovensko

Krásna porotkyňa Petra Tóthová potrebovala zmenu. Takto teraz vyzerajú jej vlasy

Cukrárka zo šou Pečie celé Slovensko sa rozhodla pre refresh.

Krásna porotkyňa Petra Tóthová potrebovala zmenu. Takto teraz vyzerajú jej vlasy

Štvrtá séria sladkej šou Pečie celé Slovensko je na spadnutie, začína už v nedeľu 29. septembra. Uvidíte v nej samozrejme aj krásnu cukrárku a porotkyňu Petru Tóthovú, ktorá okrem profesionálnosti zaujala aj vzhľadom. Jej ryšavú hrivu si všimol azda každý.

Dlhé husté ryšavé vlasy si poctivo udržiava. Aby v každom kole vyzerala tip top, musia jej vlasy prejsť viacerými úpravami. Zakaždým má iný účes, na ktorý používajú naši odborníci množstvo prostriedkov. Preto potrebovali refresh.

Ak sa vám video nezobrazuje správne, obnovte stránku

„Po natáčaní a horúcom lete, si vlasy vyžiadali trochu zmeny. Doslova zhltli každý jeden prípravok a je to na nich vidno. Skvelé na tom je, že celý rad viete mať aj doma a pokračovať tak v profesionálnej starostlivosti o svoje vlasy,“ napísala Petra k svojej zmene.

Nečakajte však žiadne prudké zmeny, aj keď sama Petra to nazvala zmenou. Má ich ale hustejšie, silnejšie a krajšie. Viete si ju predstaviť aj s inými vlasmi? My veru nie.

Tešíte sa na Petru a šou Pečie celé Slovensko aj vy? Nezabudnite si teda zapnúť v nedeľu 29. septembra o 20.30 Jednotku.

25 50 75 90