Úvod Novinky Pečie celé Slovensko

Začíname už dnes! Nezmeškajte prvé kolo šou Pečie celé Slovensko 4. Na čo sa môžete tešiť?

A je to tu! Po dlhom čakaní prichádza veľký deň – začíname štvrtú sériu šou Pečie celé Slovensko.

Začíname už dnes! Nezmeškajte prvé kolo šou Pečie celé Slovensko 4. Na čo sa môžete tešiť?

Dnes večer sa môžete tešiť na dvanásť finalistov, tri výzvy, nové kreatívne nápady a inšpirácie a chuť na sladké. Témou prvého pekárskeho kola je domov. Finalisti nám vyrozprávali, čo všetko pre nich domov znamená a tiež ako chutí. No to, ako ho dokážu napiecť sa ukáže dnes večer.

Každý ročník pekárskej šou prináša niečo výnimočné a ani tento rok to nebude inak. „Veľmi dobre sa im pracovalo minulý rok s treťou sériou, ale v tejto štvrtej sú takí naozaj dobrí a pozitívni ľudia. Veľmi sa teším, keď sa už začne vysielať,“ povedala porotkyňa Jožka v relácii Dámsky klub.

Okrem pozitívnej energie na vás čakajú aj hrnčekové recepty, neodolateľné čokoládové dezerty, ale aj originálne nápady pre tých, ktorí si musia z potravín vyberať. Napríklad súťažiaca Janka prinesie lahodný bezlepkový recept z fazuľového korpusu, ktorý určite poteší mnohých z vás.

Tešiť sa môžete aj na obľúbených moderátorov, ale aj zabávačov a ochutnávačov, ktorí k šou Pečie celé Slovensko neodmysliteľne patria - Juraj Bača a Milan Zimnýkoval. Spolu s porotkyňami Petrou Tóthovou a Jozefínou Zaukolcovou prestrihnú pásku a na červenom koberci pompézne otvoria tohtoročný sladký ročník.

Takže, milovníci sladkého, nezmeškajte to! Štartujeme dnes o 20:30 na Jednotke!

25 50 75 90