Úvod Novinky Pečie celé Slovensko

VIDEO: Zo šou odchádza prvá súťažiaca. Výsledok ju neprekvapil

Po druhej časti Pečie celé Slovensko zostáva už len jedenásť súťažiacich. Ako prvá sa s nami rozlúčila Monika.

VIDEO: Zo šou odchádza prvá súťažiaca. Výsledok ju neprekvapil

Odchody zo šou sú vždy ťažké. Po hodinách pečenia sú všetci vyčerpaní a zrazu príde ten rozhodujúci moment. Počuť svoje meno v takom okamihu nikdy nie je ľahké. Súťažiaci neodchádzajú len zo šou, ale aj od partie úžasných ľudí a nových priateľov. „Ste skvelí ľudia, ďakujem za tento týždeň, ktorý som tu s vami bola,“ rozlúčila sa Monika so súťažiacami.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V osobnej výzve pripravila syrové podpecníky s fantastickou kombináciou chutí. Spojenie gorgonzoly, hrušky, orieškov, medu a chilli porotkyniam skutočne zachutilo.

Po úspešnej prvej výzve však prišla technická. Monika síce zabodovala chutným džemom, ale jej fánky nezodpovedali zadaniu. To ju v hodnotení posunulo na predposledné miesto.

V kreatívnej výzve Monika pripravila kyticu z trdelníkov, ktorej chute žiaľ nevynikli tak, ako recept sľuboval. „Čokoláda prekryla chuť toho zázvoru,“ zhodnotila Jožka.

Ako Monika prezradila v rozhovore, výsledok druhého kola ju veľmi neprekvapil. „Mala som ten pocit už od včera, že vypadnem. Nepodarili sa mi veci, o ktorých som bola presvedčená, že ich zvládnem,“ priznala úprimne. Zo šou však odchádza s dobrými pocitmi a už sa teší na svoju rodinu. Po príchode domov si plánuje dopriať oddych a domácu pohodu. „Vyložím nohy, dám si kávičku, trochu to spracujem a ide sa ďalej,“ dodala s úsmevom.

Sledujte Pečie celé Slovensko každú nedeľu o 20:30 na Jednotke.

25 50 75 90