Úvod Novinky Pečie celé Slovensko

Toto boli najkrajšie 3D torty večera. Tinka sa zachránila pred zónou ohrozenia

Súťažiaci zabodovali nádhernými výtvormi.

Toto boli najkrajšie 3D torty večera. Tinka sa zachránila pred zónou ohrozenia

V treťom kole si finalisti priniesli osobné predmety, ktoré premenili na sladké torty. Na túto výzvu mali štyri hodiny a naozaj sa museli snažiť, aby svoje výtvory dotiahli do konca.

Toto kolo preverilo ich zručnosť a precíznosť pri tvarovaní aj tých najmenších detailov. Vo finále niektorí súťažiaci pred porotkyňami predstavili neuveriteľné diela.

Najkrajšie výtvory tretieho kola

Danka vytvorila tortu v tvare čajníka, ktorý symbolizuje príjemné babské večery s jej najbližšími kamarátkami. Jej premena skutočného čajníka na sladký dezert bola jednoducho ohromujúca. „Takto má vyzerať 3D torta,“ pochválila Jožka precíznu prácu.

photo-collage.png (1).png

Pali pripravil tekvicu ako z rozprávky. Nádherné prevedenie ocenili aj porotkyne, ktoré ho označili za jednu z najkrajších prác tejto kreatívnej výzvy.

Pali 3D torta v Pečie celé Slovensko 4.JPG

Tinka sa svojou tortou zachránila pred zónou ohrozenia. Pripravila Peň pre stolára, pri ktorom využila krásnu techniku. „Ak si to vymyslela sama, tak klobúk dole,“ s úžasom zhodnotila porotkyňa Jožka pri pohľade na kôru stromu.

Tinka 3D torta v Pečie celé Slovensko 4.JPG

Klobúk dole aj pred teniskou od Evky. Ako uznala Petra Tóthová, vytvoriť takúto tortu za štyri hodiny je skutočne obdivuhodný výkon. Evkina Motivačná teniska si rozhodne zaslúži miesto v top päťke.

Evka v kreatívnej výzve Pečie celé Slovensko.JPG

Janka pripravila kvetináč so sukulentami. Hoci jej fondán po nesprávnom postupe pri chladení torty zliezol, z hodnotenia odchádzala z vynikajúcim hodnotením. „Skvelá práca! Máš plakať od šťastia!“ povzbudila Petra nešťastnú Janku.

Janka 3D torta v Pečie celé Slovensko 4.JPG

Veľká poklona všetkým finalistom! Napriek tomu, že podmienky v stane neboli na prácu s fondánom priaznivé a finalisti piekli niekoľko hodín bez oddychu, vytvorili nádherné diela. Všetky ich môžete nájsť pokope v galérii.

Ak ste zmeškali tretiu epizódu šou Pečie celé Slovensko, pozrite si ju v našom televíznom archíve.

25 50 75 90