Úvod Novinky Tipy z programu
Dedovizeň s novým moderátorom predstaví Všetky chute Slovenska
Dedovizeň s novým moderátorom predstaví Všetky chute Slovenska

Dedovizeň s novým moderátorom predstaví Všetky chute Slovenska

Kto sa zhostil úlohy nového moderátora v obľúbenpom magazíne na Jednotke?

Čo spája ľudí so svojou domovinou podobne silno ako tanier chutného voňavého jedla, ktoré im pripomenie detstvo, rodinu, chvíle s priateľmi? Kde to vonia ako doma, tam sú predsa doma!

A preto aj obľúbený magazín RTVS Dedovizeň prichádza po krátkej prestávke v novej podobe - na obrazovky Jednotky sa vracia ako Dedovizeň - Všetky chute Slovenska.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Nová chuť aj nový moderátor Dedovizne

Obľúbený magazín Dedovizeň – Všetky chute Slovenska sa v novej sérii zameria viac na kulinársku stránku. Známe i menej známe osobnosti v jednotlivých dieloch magazínu pripravia rôzne jedlá, ktoré sa spájajú s ich životom.

Najväčšou novinkou však bude úloha moderátora. Keďže moderátorka Svetlana Surová má v týchto časoch materské povinnosti so svojou malou dcérkou Nastenkou, tvorcovia hľadali novú krv.

A tú našli v Riccovi Šárközim, ktorý je sám súčasťou rómskej menšiny, ku ktorej sa hrdo hlási a na úplne novú úlohu sa teší.

Čo sa mu na magazíne Dedovizeň páči a ako sa mu spolupracuje so štábom? Dozviete sa v rozhovore.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Nový cyklus magazínu, ktorý prináša pohľad na život Slovákov žijúcich v zahraničí a život menšín na Slovensku, môžete sledovať od pondelka do piatku vždy o 13.55 hod na Jednotke, online na webe rtvs.sk aj v mobilnej aplikácii RTVS.

Už v pondelok 28. februára vám chute svojej domoviny priblíži rodený Sardínčan a známy šéfkuchár Andrea Ena.

25 50 75 90

Galéria

Dedovizen_Vsetky chute Slovenska_modarator Ricco Sarkozi.jpg Všetky chute Slovenska.jpg Ricco Šarkozy a Andrea Ena.jpg Dedovizeň - Všetky chute Slovenska.jpg
Foto: Robo Bošeľa

Živé vysielanie ??:??

Televízia