Úvod Novinky Tipy z programu
Moderátorka Naj školy Zábranská prezradila detaily novej šou
Moderátorka Naj školy Zábranská prezradila detaily novej šou

Moderátorka Naj školy Zábranská prezradila detaily novej šou

Od 10. septembra budú o výhru 10-tisíc eur súťažiť školy z celého Slovenska.

Jedna moderátorka, jeden vedátor, žiaci a učitelia zo 72 slovenských škôl. Takéto je obsadenie novej zábavno-vedomostnej šou na Jednotke Naj škola.

Sprevádzať veľkolepou šou bude žiakov a ich pedagógov moderátorka Martina Zábranská, ktorú si pamätáte zo seriálu Priznanie či z rozprávky Zakliata jaskyňa.

Na čo sa môžu diváci podľa jej slov tešiť v novej šou? Dozviete sa vo videu.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Vymenia si úlohy

Svoje vedomostí ukážu od 10. septembra nielen žiaci z celého Slovenska, ale aj ich učitelia.

Ako povedala Martina Zábranská, v istom momente si svoje úlohy v súťažných tímoch vymenia a učitelia budú musieť počúvať svojich žiakov.

„Žiaci sa spoja, motivujú učiteľov a môžu sa im krásne prepojiť vzťahy u nás v štúdiu Naj školy,“ uviedla moderátorka s tým, že divákov v Naj škole čaká aj zaujímavý program, zábavné otázky a informácie, ktoré v učebniciach nenájdu.

Školské spomienky Martiny Zábranskej

Ako si spomína sympatická moderátorka na svoje školské časy? A čo vyviedla so spolužiakmi učiteľom? Prezradila nám vo videu.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


„U mňa sa to vyvíjalo. Keď som bola malá, snažila som sa byť jednotkárka, lebo som si myslela, že tie vedomosti potrebujem mať všetky napratané v hlave. A tá jednotka bola taká tá odmena,“ prezradila Martina s tým, že na strednej škole už dostávala aj iné známky. Hlavne prejsť a nemať FX sa stalo jej heslom zase počas vysokej školy.

„Snažila som sa naučené vedomosti aj využiť v živote. No pamätám si tie najväčšie hlúposti. Napríklad som mala rada geografiu a naučila som sa preto spievať asi trojminútovú pesničku, v ktorej som vymenovala všetky krajiny sveta,“ dodáva so smiechom.

„Na školu mám však krásne spomienky, na základnú obzvlášť, lebo tam som spoznala moje najlepšie kamarátky, s ktorými priateľstvo trvá už viac ako 20 rokov,“ doplnila.

Zábavno- vedomostná šou Naj škola štartuje na Jednotke už 10.septembra.

25 50 75 90
Foto: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia