Úvod Novinky Tipy z programu
Rozhlasové a televízne tipy na celý týždeň: Romantický seriál či dokumentárne filmy
Rozhlasové a televízne tipy na celý týždeň: Romantický seriál či dokumentárne filmy

Rozhlasové a televízne tipy na celý týždeň: Romantický seriál či dokumentárne filmy

Na čo sa môžete tešiť tento týždeň?

Utorkový večer sa už tradične ponesie v znamení napätia. Od 20:30 hod. môžete sledovať seriál Oktopus v dvoch častiach za sebou. O 22:35 hod. Jednotka odvysiela ďalšiu časť seriálu Miesto zločinu Ostrava. Na Dvojke môžete od 20:10 hod. sledovať historický seriál Vodcovia ríše a oživené archívy, po ktorom bude nasledovať seriál Magnáti o najväčších obchodných magnátoch tohto sveta.

Celý TV program nájdete na tomto odkaze.

Ak sa vám videá nezobrazujú správne, obnovte stránku.

Napätie nebude chýbať ani v stredu večer. Od 20:30 hod. môžete na Jednotke sledovať detektívny film Vraždy na Mont-Saint-Michel, po ktorom bude nasledovať mrazivý francúzsky triler Sneh. Dvojka prinesie o 20:10 hod. prírodopisný seriál V modrých hĺbkach, od 21:00 hod. môžete sledovať dokumentárny film Fascinujúce dejiny džínsov.

Štvrtkový večer odštartujeme s ďalšou časťou romantického seriálu z lekárskeho prostredia. Seriál Ordinácia s výhľadom na more ponúkne Jednotka od 20:30 hod. nasledovať bude životopisný film Carla o najznámejšej talianskej primabaleríne. Dvojka o 20:35 hod. ponúkne dokumentárny film o švédskom politikovi a diplomatovi Hansovi Blixovi, ktorý sa ako inšpektor OSN snažil zabrániť americkej invázii do Iraku, no bez úspechu.

Piatkový večer na Jednotke vám spríjemní zábavná relácia Milujem Slovensko. Od 21:55 hod. môžete sledovať reláciu Cestou necestou. Diváci Dvojky môžu sledovať reláciu Família, po ktorej bude nasledovať pokračovanie historického seriálu Katarína Veľká III.

Sobotný večer už tradične odštartujeme reláciou Záhady tela, v ktorej sa opäť dozviete zaujímavé fakty a mýty o ľudskom tele. Od 21:40 hod. môžete sledovať talkšou Neskoro večer. Na Dvojke môžete od 20:35 hod. sledovať Angelin popol, adaptáciu autobiografického románu Franka McCourtha, v ktorom autor spomína na svoje ťažké detstvo a dospievanie v írskom Limericku

V nedeľu večer môžete na Jednotke sledovať Toni – pôrodný asistent, nemecký seriál z lekárskeho prostredia. Od 22:05 hod. bude nasledovať Hotel Portofino. Diváci Dvojky sa o 20:10 hod. môžu zasmiať na talianskej komédii Úplní cudzinci.

Rozhlasové tipy

Rádio Slovensko bude celý týždeň už tradične hostiť zaujímavých ľudí v rámci relácie Hosť Rádia Slovensko, ktorú môžete počúvať vždy od 13:05 hod. Na zaujímavých hostí sa môžete tešiť aj večer v relácii Nočná pyramída. Svoje vedomosti si budete môcť overiť vďaka vedomostnej relácii Čo ja viem.

Bohatý program si pre poslucháčov pripravilo aj Rádio Devín. Chýbať nebudú obľúbené relácie Ars litera či Ars musica, ako aj hudobná rubrika plná tipov s názvom Čo dnes počúva. Počúvať nezabudnite ani na Kultúrne správy, jediný spravodajský blok výlučne z oblasti kultúry a umenia.

Každý deň môžete odštartovať počúvaním rubriky Ráno na eFemku či správami, ktoré prináša Rádio Regina. Celý rozhlasový program všetkých staníc RTVS nájdete na tomto odkaze.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia