Úvod Novinky Tipy z programu
Strávte týždeň v spoločnosti RTVS. Na čo sa môžete tešiť?
Strávte týždeň v spoločnosti RTVS. Na čo sa môžete tešiť?

Strávte týždeň v spoločnosti RTVS. Na čo sa môžete tešiť?

Pripravený je opäť pestrý program.

Opäť nás čaká horúci týždeň. Schlaďte sa spoločne s nami pri televíznych obrazovkách a užite si obľúbené zábavné relácie, strhujúce filmy či seriály . Týždeň na Jednotke odštartujeme francúzskou komédiou Vidiecky kabaret , ktorá bola inšpirovaná skutočným príbehom. Dvojka o 22:35 hod. prinesie dvojdielny dokumentárny vedecko-populárny film Tajomstvá Marsu a Mesiaca .

Utorkový večer sa už tradične ponesie v znamení napätia. Od 20:30 hod. môžete na Jednotke sledovať taliansky detektívny seriál Komisár Montalbano . O 22:35 hod. Jednotka odvysiela ďalšiu časť seriálu Miesto zločinu Ostrava . Dvojka o 20:10 hod. odvysiela dvojdielny dokumentárny historický film Hitler a požiar Reichstagu .

V stredu večer Jednotka ponúkne Vraždy v Arcachone, ďalší film z populárneho francúzskeho cyklu. Nasledovať bude krimi-thriller o zmiznutí jedenásťročného chlapca Môj priateľ Jeff. Na Dvojke si môžete vychutnať dokumentárny film Zem, živý organizmus, po ktorom bude nasledovať cestopisný film Francúzsko: Cesta časom.

Ak sa vám videá nezobrazujú správne, obnovte stránku.

Štvrtkový večer odštartujeme s ďalšou časťou romantického seriálu z lekárskeho prostredia. Seriál Ordinácia s výhľadom na more ponúkne Jednotka od 20:30 hod. O 22:00 hod. si nenechajte ujsť prvú časť dramatickej ságy Rebelka z dobrej rodiny. Dvojka o 20:40 hod. prinesie dokumentárny portrét jednej z najväčších legiend československej kultúry Janovi Werichovi .

Piatkový večer na Jednotke vám spríjemní zábavná relácia Milujem Slovensko . Od 21:55 hod. môžete sledovať reláciu Cestou necestou . Diváci Dvojky môžu sledovať reláciu Família, po ktorej bude nasledovať pokračovanie historického seriálu Katarína Veľká III .

Sobota sa ponesie v znamení zábavy. Večer už tradične odštartujeme reláciou Záhady tela , v ktorej sa opäť dozviete zaujímavé fakty a mýty o ľudskom tele. Od 21:40 hod. môžete sledovať talkšou Neskoro večer . Na Dvojke môžete sledovať reláciu Anjeli strážni, tentoraz o živote Borisa Filana . Nasledovať bude romantický film z obdobia 18. storočia Rob Roy. O 22:55 hod. môžete sledovať dramatický seriál Na príjme .

V nedeľu večer môžete na Jednotke sledovať Toni – pôrodný asistent , nemecký seriál z lekárskeho prostredia. Od 22:05 hod. bude nasledovať Hotel Portofino . Dvojka svojim divákom prinesie dramatický príbeh boxera, ktorý sa po návrate z väzenia snaží vrátiť do normálneho života.

Celý televízny program nájdete na tomto odkaze .

Čo počúvať v rádiu

Rádio Slovensko bude celý týždeň už tradične hostiť zaujímavých ľudí v rámci relácie Hosť Rádia Slovensko , ktorú môžete počúvať vždy od 13:05 hod. Na zaujímavých hostí sa môžete tešiť aj večer v relácii Nočná pyramída . Svoje vedomosti si budete môcť overiť vďaka vedomostnej relácii Čo ja viem .

Bohatý program si pre poslucháčov pripravilo aj Rádio Devín. Chýbať nebudú obľúbené relácie Ars litera či Ars musica , ako aj hudobná rubrika plná tipov s názvom Čo dnes počúva . Počúvať nezabudnite ani na Kultúrne správy , jediný spravodajský blok výlučne z oblasti kultúry a umenia.

Každý deň môžete odštartovať počúvaním rubriky Ráno na eFemku či správami, ktoré prináša Rádio Regina.

Kompletný rozhlasový program nájdete TU .

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia