Úvod Novinky Tipy z programu
Bohatý program RTVS: Na čo sa môžete tešiť tento týždeň?
Bohatý program RTVS: Na čo sa môžete tešiť tento týždeň?

Bohatý program RTVS: Na čo sa môžete tešiť tento týždeň?

Pripravené sú zábavné relácie, strhujúce filmy, pútavé dokumenty aj obľúbené seriály.

Tento týždeň nás čaká premenlivé počasie. Či už sa chcete schladiť, alebo ukryť pred dažďom, pri televíznych obrazovkách RTVS si vždy dokonalo oddýchnete. V pondelok večer si na Jednotke vychutnáte nadčasovú komédiu Cesta z města, po ktorej bude nasledovať ďalšia časť seriálu Strážmajster Topinka. Spoločne s Dvojkou sa môžete vydať na pútavú cestu po slovenských vinárskych oblastiach. Cestopisný seriál Krajinou vína po Slovensku ponúkneme o 20:45 hod. O 22:00 hod. si môžete pozrieť filmové spracovanie bestselleru My deti zo stanice ZOO.

Ak sa vám videá nezobrazujú správne, obnovte stránku.

Utorkový večer odštartujeme v spoločnosti šarmantného Komisára Montalbana, nasledovať budú Prípady 1. oddelenia. Dvojka prinesie historický dokument T 34 o vývoji a histórii najslávnejšieho ruského tanku. O 22:00 hod. si môžete vychutnať reprízu úspešného seriálu Kukačky.

V stredu večer Jednotka ponúkne Vraždy v La Rochefoucauld, ďalší film z populárneho francúzskeho cyklu. Nasledovať bude detektívny film Pretvárka o prípade zavraždenej mladej novinárky. Dvojka o 20:10 hod. prinesie dokumentárny film Žijem Dunajom o dunajskej prírode.

Štvrtkový večer vám spríjemní seriál Ordinácia s výhľadom na more, ktorýodvysiela Jednotka o 20:30 hod. O 22:00 hod. si môžete vychutnať ďalšiu časť dramatickej ságy Rebelka z dobrej rodiny. Dvojkao 20:10 hod. prinesie dokumentárny film Vyľudnené o príčinách a následkoch celosvetového zvyšovania nákladov na bývanie.

Rebelka z dobrej rodiny - premiéra na Jednotke.jpg

V piatok večer Jednotka svojim divákom prinesie priamy prenos z osláv Sviatku svätých Cyrila a Metoda na hrade Devín. O 21:40 hod. si môžete pozrieť koprodukčný česko-slovenský film Cyril a Metod Apoštoli Slovanov. Diváci Dvojky si budú môcť pozrieť historický dokument Pod rímskym slnkom o zrodení, úlohe a odkaze Pápežského slovenského ústavu sv. Cyrila a Metoda v Ríme. O 21:05 hod. Dvojka prinesie Konštantínov tajný kód, film o najstaršej slovenskej veľbásne s názvom Proglas.

Sobotný večer sa ponesie v znamení letnej romantiky. Jednotka o 20:30 hod. ponúkne romantický film Láska na Mykonose. Na Dvojke si môžete vychutnať priamy prenos zo 69. ročníka Folklórneho festivalu Východná s podtitulom LÁSKAvô. Nasledovať bude osemdielny seriál čilskej, argentínskej a americkej produkcie El Presidente, ktorý dramatizuje skutočný príbeh najväčšieho korupčného škandálu FIFA.

V nedeľu večer môžete na Jednotke sledovať Toni – pôrodný asistent , nemecký seriál z lekárskeho prostredia. Od 22:05 hod. bude nasledovať Hotel Portofino. Na Dvojke môžete sledovať najúspešnejší a najsledovanejší kriminálny seriál Českej televízie Deväťdesiatky. Po ňom si vychutnáte prvú časť krimi seriálu Vyšetrovanie.

Celý televízny program nájdete na tomto odkaze.

Čo počúvať v rádiu

Rádio Slovensko bude celý týždeň už tradične hostiť zaujímavých ľudí v rámci relácie Hosť Rádia Slovensko , ktorú môžete počúvať vždy od 13:05 hod. Počúvať nezabudnite ani obľúbenú reláciu Pozor, zákruta! Zaujímavé informácie sa dozviete aj vďaka relácii Slovenčina na slovíčko so Sibylou Mislovičovou.

Bohatý program si pre poslucháčov pripravilo aj Rádio Devín. Chýbať nebudú obľúbené relácie Ars litera či Ars musica, ako aj hudobná rubrika plná tipov s názvom Čo dnes počúva. Počúvať nezabudnite ani na Kultúrne správy, jediný spravodajský blok výlučne z oblasti kultúry a umenia.

Každý deň môžete odštartovať počúvaním rubriky Ráno na eFemku či správami, ktoré prináša Rádio Regina.

Kompletný rozhlasový program nájdete TU.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia