Úvod Novinky Tipy z programu
TV a rozhlasové tipy na celý týždeň: Skutočné príbehy, aj dramatické filmy
TV a rozhlasové tipy na celý týždeň: Skutočné príbehy, aj dramatické filmy

TV a rozhlasové tipy na celý týždeň: Skutočné príbehy, aj dramatické filmy

Na čo sa môžete tešiť tento týždeň?

Pondelkový večer odštartujeme s filmom Cesta domů, ktorý je voľným pokračovaním úspešnej komédie Cesta z města. O 22:20 hod. sa môžete zabaviť so seriálom Strážmajster Topinka. Nasledovať bude film Kosenie Jastrabej lúky. Spoločne s Dvojkou sa môžete vydať na pútavú cestu po slovenských vinárskych oblastiach. Cestopisný seriál Krajinou vína po Slovensku ponúkneme o 20:45 hod.

Ak sa vám videá nezobrazujú správne, obnovte stránku,

Utorkový večer sa už tradične ponesie v znamení napätia. Odštartujeme ho v spoločnosti šarmantného Komisára Montalbana, nasledovať budú Prípady 1. oddelenia. Dvojka o 20:10 hod. ponúkne dokumentárny film s názvom Eiffelova veža, príbeh neuveriteľnej stávky. Nasledovať bude Victor Hugo, storočie revolúcií.

V stredu večer Jednotka ponúkne Vraždy v Toulouse, ďalší film z populárneho francúzskeho cyklu. Nasledovať bude strhujúci krimipríbeh Tajomné hory: Kurz prežitia. Dvojka o 20:10 hod. prinesie dokumentárny film Symbióza v prírode, po ktorom bude nasledovať Voda života. O 21:55 hod. si vychutnáte ďalšiu časť strhujúceho seriálu Zulejka otvára oči.

Rebelka z dobrej rodiny - premiéra na Jednotke1.jpg

Štvrtkový večer vám spríjemní seriál Ordinácia s výhľadom na more, ktorý odvysiela Jednotka o 20:30 hod. O 22:00 hod. si môžete vychutnať ďalšiu časť dramatickej ságy Rebelka z dobrej rodiny. Dvojka svojim divákom ponúkne dokumentárny film Hurikán, po ktorom bude nasledovať dokumentárny film Po nás potopa o dopadoch klimatickej krízy na Slovensko.

Piatkový večer na Jednotke vám spríjemní zábavná relácia Milujem Slovensko. Od 21:55 hod. môžete sledovať reláciu Cestou necestou. Diváci Dvojky môžu sledovať film Zvony pre bosých, po ktorom bude nasledovať talkšou Trochu inak.

Jednotka svojim divákom spríjemní sobotný večer poriadnou dávkou romantiky s filmom Láska na Elbe. Na Dvojke si vychutnáte ďalšiu časť seriálu El Presidente, ktorý dramatizuje skutočný príbeh najväčšieho korupčného škandálu FIFA. Po ňom si vychutnáte ďalšiu časť rodinného seriálu Ranger.

V nedeľu večer si nezabudnite pustiť prvú časť trojdielnej komédie Nevera po slovensky, ktorú ponúkneme o 20:30 hod. na Jednotke. Na Dvojke si vychutnáte Deväťdesiatky, najúspešnejší a najsledovanejší kriminálny seriál Českej televízie. Po nich môžete sledovať kriminálny seriál Vyšetrovanie nakrútený podľa skutočného príbehu.

Celý televízny program nájdete na tomto odkaze.

Čo počúvať v rádiu

Rádio Slovensko bude celý týždeň už tradične hostiť zaujímavých ľudí v rámci relácie Hosť Rádia Slovensko, ktorú môžete počúvať vždy od 13:05 hod. Počúvať nezabudnite ani obľúbenú reláciu Pozor, zákruta! Zaujímavé informácie sa dozviete aj vďaka relácii Slovenčina na slovíčko so Sibylou Mislovičovou.

Bohatý program si pre poslucháčov pripravilo aj Rádio Devín. Chýbať nebudú obľúbené relácie Ars litera či Ars musica, ako aj hudobná rubrika plná tipov s názvom Čo dnes počúva. Počúvať nezabudnite ani na Kultúrne správy, jediný spravodajský blok výlučne z oblasti kultúry a umenia.

Každý deň môžete odštartovať počúvaním rubriky Ráno na eFemku či správami, ktoré prináša Rádio Regina.

Kompletný rozhlasový program nájdete TU.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia