Úvod Novinky Tipy z programu
TV a rozhlasové tipy na celý týždeň: Návrat obľúbeného seriálu, aj pútavé filmy
TV a rozhlasové tipy na celý týždeň: Návrat obľúbeného seriálu, aj pútavé filmy

TV a rozhlasové tipy na celý týždeň: Návrat obľúbeného seriálu, aj pútavé filmy

Divákov a poslucháčov čaká aj tento týždeň bohatý program.

Pondelkový večer na Jednotke odštartujeme s komediálnou drámou Daj mi krídla, ktorá rozpráva príbeh nečakaného priateľstva. O 22:20 hod. sa môžete zabaviť so seriálom Strážmajster Topinka, po ktorom prinesieme ďalšiu časť filmu Nevera po slovensky. Spoločne s Dvojkou sa môžete vydať na pútavú cestu po slovenských vinárskych oblastiach. Cestopisný seriál Krajinou vína po Slovensku ponúkneme o 20:45 hod.

Ak sa vám videá nezobrazujú správne, obnovte stránku.

Utorkový večer sa už tradične ponesie v znamení napätia. Odštartujeme ho v spoločnosti šarmantného Komisára Montalbana, nasledovať budú Prípady 1. oddelenia. Dvojka už tradične ponúkne dokumentárny film, tentoraz s názvom Hitlerove hry, Berlín 1936. O 21:05 hod. si môžete pozrieť investigatívny film o ukrajinských športovcoch, ktorí prišli o život počas ruskej invázie.

V stredu večer Jednotka ponúkne Vraždy v Biarritzi, ďalší film z populárneho francúzskeho cyklu. Nasledovať bude strhujúci krimipríbeh Tajomné hory: Zlatá horúčka. Spoločne s Dvojkou si vychutnáte audio-vizuálny výlet do sveta prírody v seriáli Zvuky prírody, následne môžete objavovať Najväčšie športové arény sveta.

Štvrtkový večer vám spríjemní seriál Ordinácia s výhľadom na more, ktorý odvysiela Jednotka o 20:30 hod. O 22:00 hod. si môžete vychutnať ďalšiu časť dramatickej ságy Rebelka z dobrej rodiny. Nasledovať bude obľúbený krimi seriál Julie Lescautová, ktorý sa opäť vrátil na televízne obrazovky.

Dvojka o 20:10 hod. odvysiela koncert jednej z najznámejších speváčok súčasnej hudobnej scény Rity Ory. Nasledovať bude portrét najúspešnejšieho kubánskeho atléta histórie Alberta Juantorenu. Dokumentárny film Beh za revolúciu ponúkneme o 21:05 hod.

Piatkový večer na Jednotke vám spríjemní zábavná relácia Milujem Slovensko. Od 21:55 hod. môžete sledovať reláciu Cestou necestou. Dvojka prinesie talškou Anjeli strážni Stanislava Štepku, po ktorej bude nasledovať slávnostný galaprogram k 60. výročiu vzniku Radošinského naivného divadla.

Sobotný večer sa aj tentokrát ponesie v znamení romantiky. Jednotka o 20:30 hod. odvysiela romantický film Láska na Istrii, nasledovať bude talkšou Neskoro večer. Na Dvojke si vychutnáte ďalšiu časť seriálu El Presidente, ktorý dramatizuje skutočný príbeh najväčšieho korupčného škandálu FIFA. Po ňom si vychutnáte ďalšiu časť rodinného seriálu Ranger.

V nedeľu večer si nezabudnite pustiť druhú časť trojdielnej komédie Nevera po slovensky, ktorú ponúkneme o 20:30 hod. na Jednotke. Na Dvojke si vychutnáte Deväťdesiatky, najúspešnejší a najsledovanejší kriminálny seriál Českej televízie. Po nich môžete sledovať kriminálny seriál Vyšetrovanie nakrútený podľa skutočného príbehu.

Celý televízny program nájdete na tomto odkaze.

Čo počúvať v rádiu

Rádio Slovensko bude celý týždeň už tradične hostiť zaujímavých ľudí v rámci relácie Hosť Rádia Slovensko, ktorú môžete počúvať vždy od 13:05 hod. Počúvať nezabudnite ani obľúbenú reláciu Pozor, zákruta! Zaujímavé informácie sa dozviete aj vďaka relácii Slovenčina na slovíčko so Sibylou Mislovičovou.

Bohatý program si pre poslucháčov pripravilo aj Rádio Devín. Chýbať nebudú obľúbené relácie Ars litera či Ars musica, ako aj hudobná rubrika plná tipov s názvom Čo dnes počúva. Počúvať nezabudnite ani na Kultúrne správy, jediný spravodajský blok výlučne z oblasti kultúry a umenia.

Každý deň môžete odštartovať počúvaním rubriky Ráno na eFemku či správami, ktoré prináša Rádio Regina.

Kompletný rozhlasový program nájdete TU.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia