Úvod Novinky Tipy z programu
TV a rozhlasové tipy na celý týždeň: Pripravený je bohatý program
TV a rozhlasové tipy na celý týždeň: Pripravený je bohatý program

TV a rozhlasové tipy na celý týždeň: Pripravený je bohatý program

Na čo sa môžete tešiť tento týždeň?

Pondelkový večer na Jednotke odštartujeme s francúzskou komédiou Mária sníva o žene, ktorá dostane od života druhú šancu. O 22:20 hod. sa môžete zabaviť so seriálom Strážmajster Topinka, po ktorom prinesieme ďalšiu časť filmu Nevera po slovensky. Spoločne s Dvojkou sa môžete vydať na pútavú cestu po slovenských vinárskych oblastiach. Cestopisný seriál Krajinou vína po Slovensku ponúkneme o 20:45 hod.

Nevera po slovensky fim na Jednotke

Utorkový večer sa už tradične ponesie v znamení napätia. Odštartujeme ho v spoločnosti šarmantného Komisára Montalbana, nasledovať budú Prípady 1. oddelenia. Dvojka odvysiela Ligu majstrov, nasledovať bude ďalšia časť dramatického seriálu Kukačky.

V stredu večer Jednotka ponúkne Vraždy v Bratónsku, ďalší film z populárneho francúzskeho cyklu. Nasledovať bude strhujúca dráma inšpirovaná skutočnosťou Dráma na mori. Spoločne s Dvojkou si vychutnáte Konferenčnú ligu, po ktorej bude nasledovať pokračovanie série Zulejka otvára oči. O 23:35 hod. Dvojka ponúkne ďalšiu časť dokumentárnej série Ostrovy o nezávislej kultúre mimo centier.

Ordinácia s výhľadom na more

Štvrtkový večer vám spríjemní seriál Ordinácia s výhľadom na more, ktorý odvysiela Jednotka o 20:30 hod. O 22:00 hod. si môžete vychutnať ďalšiu časť dramatickej ságy Rebelka z dobrej rodiny. Nasledovať bude obľúbený krimi seriál Julie Lescautová, ktorý sa opäť vrátil na televízne obrazovky. Na Dvojke si o 22:30 hod. môžete vychutnať prvú časť talianskej minisérie Taxikárka.

Piatkový večer na Jednotke vám spríjemní zábavná relácia Milujem Slovensko. Od 21:55 hod. môžete sledovať reláciu Cestou necestou. O 22:25. odvysielame druhú časť kultového filmu Vtedy v Amerike. Spoločne s Dvojkou si vychutnáte film Človek na moste, drámu z obdobia SNP.Nasledovať bude O baripen – Odkaz Eleny Lackovej.

Sobotný večer sa aj tentokrát ponesie v znamení romantiky. Jednotka o 20:30 hod. odvysiela romantický film Láska na Kréte, nasledovať bude talkšou Neskoro večer. Dvojka divákom ponúkne film Krásna iskra, francúzsky film inšpirovaný skutočným príbehom jednej nezvyčajnej reštaurácie. Nasledovať bude dokumentárna séria Šesť zmyslov Paríža, tentoraz o zmysle chuť.

V nedeľu večer si nezabudnite pustiť záverečnú časť trojdielnej komédie Nevera po slovensky, ktorú ponúkneme o 20:30 hod. na Jednotke. Na Dvojke si vychutnáte Deväťdesiatky, najúspešnejší a najsledovanejší kriminálny seriál Českej televízie. Po nich môžete sledovať kriminálny seriál Vyšetrovanie nakrútený podľa skutočného príbehu.

Celý televízny program nájdete na tomto odkaze.

Čo počúvať v rádiu

Rádio Slovensko bude celý týždeň už tradične hostiť zaujímavých ľudí v rámci relácie Hosť Rádia Slovensko, ktorú môžete počúvať vždy od 13:05 hod. Počúvať nezabudnite ani obľúbenú reláciu Pozor, zákruta! Zaujímavé informácie sa dozviete aj vďaka relácii Slovenčina na slovíčko so Sibylou Mislovičovou.

Bohatý program si pre poslucháčov pripravilo aj Rádio Devín. Chýbať nebudú obľúbené relácie Ars litera či Ars musica, ako aj hudobná rubrika plná tipov s názvom Čo dnes počúva. Počúvať nezabudnite ani na Kultúrne správy, jediný spravodajský blok výlučne z oblasti kultúry a umenia.

Každý deň môžete odštartovať počúvaním rubriky Ráno na eFemku či správami, ktoré prináša Rádio Regina.

Kompletný rozhlasový program nájdete TU.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia