Úvod Novinky Tipy z programu
Nová veľkolepá šou na obrazovkách Jednotky! Vlada Kobielskeho uvidíte v úplne novej polohe
Nová veľkolepá šou na obrazovkách Jednotky! Vlada Kobielskeho uvidíte v úplne novej polohe

Nová veľkolepá šou na obrazovkách Jednotky! Vlada Kobielskeho uvidíte v úplne novej polohe

Vracia sa aj Pečie celé Slovensko a tešiť sa môžete na príbehy v novom seriáli.

Jeseň bude plná noviniek a skvelého programu. Na obrazovky sa vráti osvedčená a krásna šou Pečie celé Slovensko. Prekvapením je nová veľkolepá šou Sieň slávy či seriál Slasti strasti.

Viac fotiek z nových relácií nájdete v našej galérii.

Sieň slávy

Už 10. októbra o 20.30 sa na Jednotke otvoria brány Siene slávy, novej veľkolepej šou, s ktorou sa diváci budú stretávať v týždennej periodicite. Moderátorom programu plného emócií, zábavy a hudby bude obľúbený herec Vladimír Kobielsky, ktorý v každej epizóde privíta jednu významnú osobnosť slovenského spoločenského života.

Sieň-slávy-Fragile

Slovenská televízia si tak spolu s divákmi uctí významné mená kultúry a športu, ktoré symbolicky vstúpia do televíznej Siene slávy. Relácia bude oslavou dlhoročnej práce, ktorá im priniesla mimoriadnu popularitu publika a rešpekt a úctu spoločnosti.

Diváci sa každý štvrtok môžu tešiť na významné osobnosti, akými sú napríklad Božidara Turzonovová, Zdena Studenková, Peter Dvorský, Matej Tóth a ďalší. Každý z nich si do relácie pozve 3-4 hostí, ktorí v jeho živote zohrávajú dôležitú rolu. Prostredníctvom nich získajú diváci na tieto osobnosti nový pohľad, vyrozprávajú zaujímavé príbehy, ale prezradia aj dosiaľ nezverejnené tajomstvá.

Celou šou bude hostí aj divákov sprevádzať obľúbená vokálna kapela Fragile vo výnimočnom spojení s komorným symfonickým orchestrom. Originálnu skladbu, ktorou bude osobnosť do televíznej Siene slávy uvedená, bude spievať aj hostiteľ večera Vladimír Kobielsky.

Slasti strasti

Od 10. októbra sa diváci každý štvrtok o 21.40 môžu tešiť aj na nový cyklus malých televíznych príbehov zo života, ktoré vznikli na základe diváckych námetov pod názvom Slasti, strasti!. Projekt sa čiastočne inšpiroval veľmi populárnym komediálnym seriálom “Bakalári”, ktorý v 70-tych a 80-tych rokoch prinášala Československá televízia.

Tlučková-a-Farkaš-v-seriáli-slasti-strasti

Každá epizóda ponúkne dva samostatné rozpracované príbehy, ktoré s nadhľadom a láskavým humorom spracovávajú témy, ktoré divákom priniesol život a podelili sa o ne s tvorcami programu. V scenáristickej rovine na projekte spolupracuje Andy Kraus a jednotlivé príbehy prenesú na televízne obrazovky známe herecké tváre, ako napríklad Kamila Magálová, Zuzana Tlučková, Michal Režný a mnohí ďalší.

Pečie celé Slovensko

Od 29. septembra sa na televízne obrazovky vráti úspešná šou, v ktorej svoje pekárske a cukrárske umenie predvádzajú amatérske pekárky a pekári. Aj v štvrtej sérii šou Pečie celé Slovensko sa diváci môžu tešiť na výnimočné pekárske a cukrárske výzvy, jedinečné recepty a neopakovateľnú priateľskú atmosféru. Programom bude sprevádzať osvedčená moderátorská dvojica Juraj Bača a Milan „Junior“ Zimnýkoval.

Zručnosti nového tucta talentovaných súťažiacich budú hodnotiť profesionálne cukrárky Petra Tóthová a Jozefína Zaukolcová. V areáli kaštieľa Theresia Chateau v Bernolákove čakajú na súťažiacich opäť originálne výzvy, ktoré divákom ponúknu okrem zábavy aj množstvo sladkej inšpirácie.

moderátori-a-porotkyne-pečie-cele-slovensko

„Pred natáčaním tejto šou mám stále rešpekt. Keď robíte sledovanú reláciu, nechcete nič pokaziť a zároveň musíte potvrdiť, že ste v tom stále dobrý a tá ďalšia séria bude minimálne taká dobrá, ako tá predošlá, ak nie lepšia. Je to však radosť, lebo v stane je vždy veľmi pozitívna atmosféra a podľa mňa je to vidieť následne aj na obrazovke. V tejto sérii bude aj jedna novinka, ktorou sme sa inšpirovali zo zahraničia a verím, že divákov pobaví,“ hovorí režisér šou Jeffo Minařík.

Aj štvrtá séria šou Pečie celé Slovensko im v 12-tich epizódach predstaví nielen slovenskú tradíciu v pečení a cukrárstve, ale zároveň pomôže amatérom preraziť a stať sa profesionálmi. Šou odvysiela Jednotka každú nedeľu o 20.30.

25 50 75 90

Galéria

Sieň-slávy-Fragile-a-Vlado-Kobielsky-a-orchester porotkyne-jozefína-Zaukolcová-a-Petra-Tóthová-pecie-cele-slovensko Sieň-slávy-Fragile Sieň slávy-nová-šou-štúdio moderátori-a-porotkyne-pečie-cele-slovensko moderátori-a-porotkyne-pečie-cele-slovensko moderátori-Milan-Zimnýkoval-a-Juraj-Bača-z-pečie-cele-slovensko Švidraňová-a-Kanátová-v-slasti-strasti

Živé vysielanie ??:??

Televízia