Úvod Novinky Tipy z programu
Príbehy, ktoré mrazia. V bandaskách kradol benzín a potom sa vyhrážal so zapaľovačom
Príbehy, ktoré mrazia. V bandaskách kradol benzín a potom sa vyhrážal so zapaľovačom

Príbehy, ktoré mrazia. V bandaskách kradol benzín a potom sa vyhrážal so zapaľovačom

Najať si súkromné sledovacie „očko“ nie je nič zložité ani u nás na Slovensku.

Aj na Slovensku je možné požiadať o pomoc súkromných detektívov.

detektivna praca.jpg

Ako z detektívky

S jedným sa rozprával Alexander Ernest v podcaste Rádia Regina Stred s názvom Na jednej vlne. Situácie známe z detektívok či divadelných predstavení a detektívnych knižných príbehov sa riešia aj u nás. A sú skutočné! Kým trebárs v luxusnom londýnskom klube pre boháčov riešili prípad okrádania zákazníkov, na Slovensku v súkromnej firme mizli pohonné hmoty.

Práca súkromného detektíva. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


V londýnskom klube vďaka súkromnému detektívovi nasadenom medzi hosťami zistili, že šlo o organizovanú bandu, ktorá sťahovala ľuďom peniaze z bankomatových účtov. V slovenskej firme to bol zasa „šikovný“ zamestnanec- zlodej. Ten bandasku po bandaske naplnil celú svoju súkromnú garáž stovkami litrov ukradnutých pohonných hmôt.

Holmes-maska-Bojnice-ples-Henrich-Mišovič-TASR

Viac dôkazov netreba

V londýnskom klube veci nechceli riešiť oficiálne cez políciu, aby nestratili dobré meno medzi boháčmi. Preto vec preveril súkromný detektív . Viac sa celá organizovaná banda do siete luxusných klubov dnu nedostala. U nás, naopak, vec krádeže postúpili polícii a zamestnanec sa pri dolapení v garáži vyhrážal so zapaľovačom, že všetko vyhodí do vzduchu.

Vo vysielaní Rádia Regina Stred súkromný detektív Vladimír hovoril aj o svojich najčastejších zákazníkoch: „Príde žena, ktorá nám prinesie toľko dôkazov o nevere partnera, že jej rovno poviem, aby s ním nebola, lebo to nie sú náhody. Nepotrebuje už vedieť viac. Ona mi však povie: nie, nie, ja musím mať úplnú istotu.“

O práci súkromných detektívov sa dozviete viac z archívu STVR bez reklám a zadarmo. 25 50 75 90
Foto: pixabay, TASR, STVR

Živé vysielanie ??:??

Televízia