Úvod Novinky Tipy z programu

Matej Beňuš si prevzal medailu s nohavicami naopak. Sledujte reláciu Neskoro večer

O zábavu nebude núdza!

Matej Beňuš si prevzal medailu s nohavicami naopak. Sledujte reláciu Neskoro večer

Do šou Neskoro večer zavíta úspešný športovec, vodný slalomár Matej Beňuš. Ten nedávno potešil celé Slovensko svojím úspechom na Olympijských hrách 2024 v Paríži. Vo svojej disciplíne C1 vybojoval bronzovú medailu a opäť potvrdil, že patrí medzi svetovú špičku.

Matej prezradí, ako sa mu podarilo počas olympiády zažiť úsmevný trapas – ceremóniu totiž absolvoval s nohavicami oblečenými naopak! „Celý čas som mal nohavice naopak, takže aj slovenské logo som mal vzadu,“ smeje sa Matej.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ďalším hosťom bude herec a hudobník Richard Autner, alebo ako ho Peter Marcin nazval "potetovaný herec". O svoje prvé tetovanie prosil rodičov od pätnástich rokov. Po nekonečnom naliehaní ho otec zobral do tetovacieho štúdia. A čo si dal vytetovať?

Na tínedžera nezvyčajnú kerku – nápis „divadlo“. „V sedemnástich som si dal prvé tetovanie a potom som sa dlho netetoval, lebo veď herec nemôže byť potetovaný,“ spomína so smiechom na rady okolia. Nakoniec si však povedal, že predsa len môže! A odvtedy tetovaniami nešetril.

Sledujte Neskoro večer s Petrom Marcinom v sobotu 14. septembra o 21:40 na Jednotke. 25 50 75 90