Úvod Novinky Osobnosti

Oblieka sa Janette Štefánková do Správ sama? Ako to je, môže do toho hovoriť?

Stále ju vidíme v nejakých krásnych šatách. Všimli ste si však, že nie sú stále nové?

Oblieka sa Janette Štefánková do Správ sama? Ako to je, môže do toho hovoriť?

Janette Štefánková je jedna z našich moderátorských stálic Správ STVR, ktorá je na obraze vždy tip top. Krásna moderátorka nám prezradila, ako funguje vyberanie šiat na vysielanie, či do toho môže zasahovať aj ona a či sú tie šaty jej vlastné.

„Tým, že to robím nejaký rok viem, čo na obraze funguje a čo nie. A možno v jednoduchosti je tá krása, takže niekedy netreba zbytočne špekulovať,“ myslí si a pokračuje.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

„Svojho času som mala šaty, ktoré sme s kostymérkou, keďže si ich nevyberám sama, kupovali. Postupne sme prišli na to, že keďže som rukatá nohatá a nie všetko mi sedí, že tie šaty je lepšie ušiť na mieru. Buď sme chodievali ku krajčírke, ktorá ich šila, ale takisto aj módna návrhárka Miša Ľuptáková je skvelá a pripravila mi niekoľko šiat do vysielania, v ktorých sa cítim super,“ vysvetlila.

Recyklácia je bežná

Každý moderátor má svoju garderóbu. Nie je to tak, žeby mali na každé vysielanie niečo iné. „To je úplne bežné. Zvykneme po odvysielaní, keď sa šaty vyčistia a operú, dať dátum, kedy boli použité vo vysielaní, aby sme sa vedeli orientovať a snažím sa ich postupne obmieňať. Ale stáva sa, že mám svoj obľúbený kúsok, ktorý si dávam častejšie,“ hovorí Janette.

4 - Návrhárka Michaela Ľuptáková a Janette Štefánková počas skúšky v ateliéri..jpg

Janette Štefánková s Michaelou Ľuptákovou

Vedeli ste, že má omnoho radšej tmavé farby? Mnohí jej aj často vyčítajú, že by sa mohla obliekať do svetlejších. Ona to však vysvetlila takto: „Ja sa veľmi dobre cítim aj v čiernej napríklad. A nedávam si ju iba na nejakú príležitosť. Mne tá čierna vnútorne svedčí a verím, že aj navonok,“ dodáva.

25 50 75 90