Úvod Novinky Tipy z programu

Toto zdedili dcéry Lasicu a Satinského po svojich slávnych otcoch. Sledujte Záhady tela

Dnešné Záhady tela budú spomínať na najväčších slovenských humoristov.

Toto zdedili dcéry Lasicu a Satinského po svojich slávnych otcoch. Sledujte Záhady tela

Dcéry legendárnych komikov Júliusa Satinského a Milana Lasicu si z otcovských génov odniesli viac, než len talent a zmysel pre humor. Hana Lasicová a Lucia Molnár Satinská prezradili, čo všetko po svojich otcoch zdedili.

Čo prezradila o svojom otcovi Hanka Lasicová? „Môj otec doprial druhým, ale na seba bol strašný žgrloš. Myslím, že som to po ňom tak trochu zdedila,“ povedala s úsmevom. „Keď si mal vybrať peniaze z bankomatu, tak ho až ruka bolela,“ pobavene zaspomínala na legendárneho humoristu Milana Lasicu. Zdá sa, že jablko nepadlo ďaleko od stromu a spolu so štipkou lakomosti, Hanka zdedila aj schopnosť rozosmiať.

Lucia Molnár Satinská má na sklade iný druh rodinných pokladov. Zdedila totiž otcove knihy. A nie hocijaké! „Ja som zdedila knižnicu a v nej je plno záhad. Stále vyťahujem staré knihy, ktoré mi dávajú nové zážitky,hovorí dcéra Júliusa Satinského.

V rodinnej knižnici objavila aj netradičné poklady – napríklad knihu od Hemingwaya, do ktorej si jej otec napísal vlastné venovanie. „On si tam vpisoval poznámky. Napríklad máme také vydanie Hemingwaya, kde si sám napísal venovanie. Aj sa podpísal ako Hemingway,“ pobavila publikum Lucia.

O zábavu nebude núdza! K dvojici pôvabných dám Hane Lasicovej a Lucii Molnár Satinskej sa pridajú aj herci Juraj Kemka a Lukáš Latinák. Sledujte reláciu Záhady tela v sobotu o 20:30 na Jednotke.

25 50 75 90