Úvod Novinky Tipy z programu

Trendy jesenné kabáty: Aká bude farba jesene 2024?

Pripravte sa na jesennú sezónu štýlovo.

Trendy jesenné kabáty: Aká bude farba jesene 2024?

Táto sezóna prináša niekoľko výrazných trendov, ktoré vás určite zaujmú. Či už preferujete elegantné línie alebo odvážnejšie kúsky, jeseň 2024 má pre každého niečo.

Správne zladenie kabáta so zvyšným oblečením môže byť výzva, ale s niekoľkými tipmi to zvládnete hravo. Prvým pravidlom je farebná harmónia. Po druhé, zvážte príležitosť, na ktorú sa obliekate.

Tejto téme sme sa venovali v relácii Dámsky klub. Kompletnú módnu prehliadku jesenných kabátikov si môžete pozrieť v archíve v odvysielanej epizóde.

Jesenné farby 2024: Čo bude v kurze?

Čierna zostáva vernou klasikou, no tento rok sa tlačia do popredia aj výrazné farby. Farba prichádzajúcej sezóny je intenzívna hrdza - kombinácia odtieňov hnedej a červenej.

kabát.png

V móde sú kombinácie výrazných farieb s čiernym oblečením. Čierny základ vám umožňuje experimentovať s farbami, ako sú biela, žltá, cyklaménová či ružová.

photo-collage.png.png

Úzke alebo široké?

Čo sa týka strihov, oversize kabáty naďalej dominujú. Nadrozmerné modely nie sú len pohodlné, ale aj lichotivé na rôznych typoch postavy.

Ak nie ste fanúšikom voľných strihov skúste siahnuť po predĺženom saku. Elegantné, ľahké a s jemným zdobením – tento kúsok je ideálny pre všetky, ktoré preferujú priliehavé línie. Navyše, dlhý úzky strih opticky predlžuje siluetu.

photo-collage.png (1).png

Pre športovejšie typy sú skvelou voľbou kabáty z ľahkých materiálov, ktoré pôsobia ako dlhé vetrovky. Skvele sadnú nielen k nohaviciam, ale aj k jednoduchým šatám.

Ak ste odvážnejší typ, môžu vás zaujať kabáty so zvieracími motívmi. Ak si vyberiete takýto vzor, nechajte ho vyniknúť a neprebíjajte ho ďalšími vzormi. Čierne nohavice a blúzka s podobným vzorom budú dokonalou kombináciou.

Nech už siahnete po klasickej čiernej alebo pestrých farbách, dôležité je, aby ste sa v ňom cítili dobre a sebaisto. Kombinujte s rozumom a nezabúdajte, že správny kabát dokáže zmeniť aj ten najjednoduchší outfit na niečo výnimočné!

25 50 75 90