Úvod Novinky Tipy z programu

Toto sa ešte nestalo! Prvý odchod súťažiaceho v relácii Čo ja viem

Dovidenia. Povedal Andrej Bičan, postavil sa a odišiel.

Toto sa ešte nestalo! Prvý odchod súťažiaceho v relácii Čo ja viem

Čo sa to tam stalo? Jedenásta séria relácie Čo ja viem je v plnom prúde a mnohí súťažiaci sa už stihli pekne zapotiť. Otázky sú pripravené prepracovane, nesmú sa opakovať a dávajú súťažiacim zabrať.

„Otázky sú vždy originálne, buď vychádzame z niečoho aktuálneho, čo sa deje, alebo z klasických učebníc základnej školy, z predmetov stredných škôl, najmä gymnázií a potom sú zaujímavosti,“ povedala jedna z tvorkýň Alexandra Blanarovičová.

Ak sa vám video nezobrazuje správne, obnovte stránku

Aj tentoraz sa nenechali zahanbiť a hostia mali, čo robiť. Stala sa však aj vec, ktorá sa za predošlých 10 sérií ešte nestala. Hosť odišiel počas súťaže. Aký bol dôvod?

„V živote som nevidel Harryho Pottera,“ povedal zabávač a moderátor Bekim Aziri k jednej z otázok. „Ty si nevidel Harryho Pottera? Dovidenia. On nevidel Harryho Pottera, ja s ním nebudem súťažiť,“ reagoval Andrej Bičan a odišiel.

Samozrejme šlo o žart a hneď následne sa aj vrátil. „Preto mňa volajú do takýchto relácií, lebo ja nemôžem takto odísť,“ zasmial sa na to Bekim. „Prvý odchod súťažiaceho v Čo ja viem. Ďakujeme pekne, že to prišlo v 11. sérii,“ dodal moderátor Marcel Merčiak.

Sledujte reláciu Čo ja viem každý piatok o 20.30 na Jednotke a zapojte sa.

25 50 75 90