Úvod Novinky Zaujímavosti
Zuzana Tlučková zaťala slovami o slobode do živého
Zuzana Tlučková zaťala slovami o slobode do živého

Zuzana Tlučková zaťala slovami o slobode do živého

Známa slovenská herečka bola hostkou v programe Byť zdravý je výhra, ktorý si naďalej drží vysoké čísla sledovanosti.

Šiesty priamy prenos programu Byť zdravý je výhra priniesol jednu zásadnú novinku. Oveľa väčšie žrebovacie zariadenie, niekedy nazývané aj bubon, do ktorého sa zmestilo viac ako 2,4 milióna lístkov s menami zaregistrovaných divákov. V počte zaočkovaných občanov sme však v rámci Európskej únie stále na chvoste.

Program Byť zdravý je výhra si aj naďalej drží vysoké čísla sledovanosti. Nedeľný (19. septembra) priamy prenos sledovalo 760-tisíc televíznych divákov a opäť padali vysoké výhry.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Súčasťou programu bola aj slovenská herečka Zuzana Tlučková, ktorá sa podľa vlastných slov nechala zaočkovať okamžite, keď bola v poradí.

Covid si nevyberá, útočí aj na tých najzraniteľnejších

„Viete, my sme národ, ktorý kričí, že chce slobodu, že nechce žiadne opatrenia, ale nie sme ochotní pre to nič urobiť," povedala rodáčka z Košíc, ktorej covidová situácia podobne ako mnohým Slovákom výrazným spôsobom zmenila pracovný život.

S kamerou sme sa boli pozrieť v obci Hertník neďaleko Bardejova, kde od začiatku 90. rokov funguje integračné zariadenie. Tento rok oslavuje okrúhle výročie otvorenia, a to 30 rokov.

„Keď prišiel covid, uvedomil som si, že pre život potrebujeme oveľa väčšiu pokoru," vyznal sa riaditeľ Anton Blajsko. Ako dodal, najväčšiu radosť mal z toho, že pred covidom sa podarilo uchrániť aspoň ležiacich pacientov.

Celý program Byť zdravý je výhra si môžete pozrieť v online archíve.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia