Veľkou lyžicou (Kváskovanie)

Vhodné pre všetkých Skryté titulky Audio komentár HD Európska tvorba
Kulinárium slovenských potravín.
Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Archív - zvoľte dátum

Šarkan si konečne založí svoj prvý kvások. Samozrejme, vďaka pekárke Naty Žúrekovej, ktorá urobí kváskovú pizzu na grile v Marianke. Príde aj biológ Peter Wetzler, ktorý vytvoril mapu kvalitných pestovateľov a chovateľov a deti na školách učí pozitívnemu vzťahu k potravinám. Dokonalú pekáreň sme našli v Šamoríne, ale nič by sme neupiekli bez dobrej múky, na ktorej výrobu sa pozrela Octavia.

Archív - zvoľte dátum

Reláciu najbližšie vysielame

  • Nedeľa 24.11. 18:15
  • Piatok 29.11. 14:05 Repríza
  • Nedeľa 1.12. 18:15
  • Piatok 6.12. 14:00 Repríza
  • Nedeľa 8.12. 18:15