Veľkou lyžicou (Maslo)

Vhodné pre všetkých Skryté titulky Audio komentár HD Európska tvorba
Kulinárium slovenských potravín.
Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Archív - zvoľte dátum

Tentokrát objavujeme na Kysuciach proces výroby masla. Octavia sa od šikovných miestnych žien naučí starému remeslu jeho ručnej výroby a Šarkan s pomocou miestneho farmára zas vyrobí jeho prepustenú verziu - tzv. ghee maslo. Dozvieme sa aj, čo musí mať farma, aby bola BIO a variť budeme so Zdenkom Kramarčíkom. Môžete sa tešiť na sendvič s mäskom a sladký dezert z broskýň.

Archív - zvoľte dátum

Reláciu najbližšie vysielame

  • Nedeľa 24.11. 18:15
  • Piatok 29.11. 14:05 Repríza
  • Nedeľa 1.12. 18:15
  • Piatok 6.12. 14:00 Repríza
  • Nedeľa 8.12. 18:15