Veľkou lyžicou (Čerešne)

Vhodné pre všetkých Skryté titulky Audio komentár HD Európska tvorba
Kulinárium slovenských potravín.
Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Archív - zvoľte dátum

V tejto epizóde má hlavnú rolu mesto Krupina. Zaujímavé nielen históriou plnou bosoriek, ale hlavne unikátnym druhom čerešní – krupinských dudečiek. Čerešne v kuchyni predstaví šéfkuchár Dano Hrivňák, pripraví ich k mäsu, aj zmrzline.

Archív - zvoľte dátum

Reláciu najbližšie vysielame

  • Piatok 27.09. 13:55 Repríza
  • Nedeľa 29.09. 18:20
  • Piatok 4.10. 14:05 Repríza
  • Nedeľa 6.10. 18:15
  • Piatok 11.10. 14:00 Repríza
  • Nedeľa 13.10. 18:15