Potrebujete zabaviť neposedné deti? Máme pre vás riešenie. Stačí iba kliknúť

Potrebujete zabaviť neposedné deti? Máme pre vás riešenie. Stačí iba kliknúť

Máte doma živé striebro a neviete si nájsť chvíľu pre seba? Každý rodič potrebuje niekedy vypnúť. Ak vám chladne nedopitá káva, na sporáku prihára obed, potrebujete si dať osviežujúcu sprchu alebo si len oddýchnuť pri lúštení krížovky, tak tu je riešenie.

Nazrite na našu podstránku Deti a vyberte si z ponuky detského programu. Bez reklamy a zadarmo máte k dispozícii naozaj pestrú škálu najobľúbenejších detských televíznych rozprávok a relácií.

Televízna ponuka pre malých, aj veľkých

Na svoje si prídu deti všetkých vekových kategórií. Pre najmenších sú dostupné kreslené rozprávky, ako napríklad Mimi a Líza, Tresky Plesky, Medvedík Pompon I, Lesná päťka a ďalšie.

Celú ponuku nájdete TU.

mimi a liza.png

Väčšie deti potešia hrané seriály, ako sú Kriminálka 5.C, Robin alebo Detektívka Emka.

Všetky zvedavé a hravé deti zabavia detské relácie, ako napríklad Fidlibum, Mimo, Zázračný ateliér, Trpaslíci, Karavan a ďalšie.

robin.png

Rozhlasová ponuka pre deti

Chystáte sa na cesty? Dlhé cestovanie s deťmi vie niekedy potrápiť. Pre tieto prípady máme k dispozícii rozhlasové audiorozprávky. Poslúžia vám na cestách, ale aj na dobrú noc.

Celú ponuku nájdete TU.

Maly Mikulas Cestuje.jpg

Nájdete tu napríklad niekoľko epizód zo života Malého Mikuláša. Klasické rozprávky ako Myšacia bundička, Malá morská víla alebo O zlatom zrnku. Vybrať si môžete aj z detských seriálov a rozprávok na pokračovanie,ako napríklad rozprávka z pera Juraja Raýmana Veľké H a malé o.

Živé vysielanie ??:??

Televízia