Úvod Novinky Filmy a seriály

Keď sa muž rozhodne oslobodiť spod nadvlády ženy. Aj o tom je komédia Teória tigra s Jiřím Bartoškom

Nadčasovú komédiu ponúkneme v nedeľu večer na Jednotke.

Keď sa muž rozhodne oslobodiť spod nadvlády ženy. Aj o tom je komédia Teória tigra s Jiřím Bartoškom

Strávte sobotný večer v spoločnosti Jiřího Bartošku, Elišky Balzerovej či Ivy Janžurovej, ktorých môžete vidieťvo výbornej komédii s prvkami drámy Teória tigra.

Dej filmu sa točí okolo veterinára Jána, ktorému umrie svokor. Celý jeho život mala doposiaľ v rukách jeho žena, ktorá rozhodla dokonca aj o tom, ako ho majú pochovať. Ján si uvedomuje, že ani on nedrží svoj osud vo vlastných rukách a o šťastí má celkom inú predstavu ako jeho žena.

Teória tigra

Jedného dňa príde na to, ako sa vyslobodiť spod manželkinej nadvlády. Znie to neuveriteľne, ale inšpiráciou mu je papagáj s podozrením na Alzheimera. Sympatický veterinár začína odznova a jeho život sa stáva dobrodružstvom. Rozhodnutie, ktoré urobí, má obrovský vplyv na celú jeho rodinu.

Na tragédiu zatuchnutých partnerských vzťahov sa režisér a spoluscenárista filmu Radek Bajgar rozhodol pozrieť z komickej perspektívy. Svety dvoch pohlaví rozdelil hrubou čiarou. Muži kľučkujú v snahe chytiť slobodu za chvost, zatiaľ čo „starostlivé“ ženy im spočiatku nenápadne, neskôr celkom radikálne, pristrihávajú krídelká. Bajgar dovolil postavám riadiť sa heslom účel svätí prostriedky, vďaka čomu sa dostávajú do bizarných situácií.

Nenechajte si ujsť túto skvelú komédiu v nedeľu o 20:30 hod. na Jednotke.

25 50 75 90