Úvod Novinky Filmy a seriály

Novinka Slasti, Strasti! rozpráva o skrytých zákutiach našich životov. V týchto príbehoch sa nájdete aj vy

Nenechajte si ujsť ďalšie dve časti seriálu Slasti, strasti!

Novinka Slasti, Strasti! rozpráva o skrytých zákutiach našich životov. V týchto príbehoch sa nájdete aj vy

Od 10. októbra sa diváci každý štvrtok od 21.50 na Jednotke môžu tešiť na nový cyklus malých televíznych príbehov zo života, ktoré vznikli na základe diváckych námetov pod názvom Slasti, strasti!

Projekt sa čiastočne inšpiroval populárnym komediálnym seriálom Bakalári, ktorý v 70-tych a 80-tych rokoch prinášala Československá televízia. Hoci ide o absolútnu novinku, princíp je podobný.

„Sú to divácke námety, ktoré som potom scenáristicky dal s dramaturgom dokopy a vzniklo z toho niečo, z čoho sa veľmi teším,“ vysvetlil scenárista Andy Kraus.

Každý týždeň dva skutočné príbehy

Každá epizóda ponúkne dva samostatné rozpracované príbehy, ktoré s nadhľadom a láskavým humorom spracovávajú témy, ktoré divákom priniesol život a podelili sa o ne s tvorcami programu.

„Sú to príbehy zo života, ktoré sa ľuďom stali. Našou úlohou je posunúť to ďalej, aby šiel dej rýchlejšie, aby sa dodali nejaké vtipné momenty, ale aby to malo logiku. Veľakrát nám prišiel námet na dve vety. Ale bolo to také dobré, že sme vymysleli celý príbeh okolo toho,“ doplnil Andy Kraus.

kamila-magalova-v-seriali-slasti-strasti

Už zajtra večer si môžete vychutnať ďalšie dva zábavné príbehy zo života. Príbeh Úplatok hovorí o spoločensky akceptovanej, aj keď zdanlivo neprístupnej, časti našej ľudskej reality. Aj tie najlepšie prostriedky smerujúce k dobrému účelu, môžu razom skončiť v slepej uličke omylu.

Príbeh Kniha zase rozpráva príbeh o tom, ako radi projektujeme svoj vnútorný tieň do druhých a neporiadok či zlyhanie ospravedlňujeme morálnou nadradenosťou.

V každej časti sa zároveň môžete tešiť na inú známu tvár. Vo štvrtok 17. októbra sa na obrazovkách objavia aj Gregor Hološka, Jana Hubinská, Ján Žgravčák či Samuel Spišák.

Nezmeškajte pokračovanie zábavného cyklu Slasti, strasti! každý štvrtok o 21:50 hod. na Jednotke. Všetky odvysielané časti nájdete aj v našom archíve zadarmo a bez reklám.

25 50 75 90