Úvod Novinky Filmy a seriály

Úplná novinka na obrazovkách STVR Slasti Strasti! Skvelé obsadenie a skutočné príbehy

Projekt sa čiastočne inšpiroval veľmi populárnym komediálnym seriálom “Bakalári”.

Úplná novinka na obrazovkách STVR Slasti Strasti! Skvelé obsadenie a skutočné príbehy

Od 10. októbra sa diváci každý štvrtok o 21.40 na Jednotke môžu tešiť na nový cyklus malých televíznych príbehov zo života, ktoré vznikli na základe diváckych námetov pod názvom Slasti, strasti!.

Projekt sa čiastočne inšpiroval veľmi populárnym komediálnym seriálom “Bakalári”, ktorý v 70-tych a 80-tych rokoch prinášala Československá televízia.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

„Tá inšpirácia nebola iba odo mňa, od minulého roka tu boli debaty, čo by sa hodilo do verejnoprávnej televízie. Toto sa nám zdal ako dobrý nápad. Boli tu kedysi Bakalári, ktorých si pamätá moja generácia a mladší a boli veľmi úspešní,“ povedal scenárista Andy Kraus.

Súvis so seriálom Bakalári

Nechceli pracovať s týmto názvom, aby to nepôsobilo, že STVR vytiahla niečo staré z archívov. Práve naopak. Toto bude úplná novinka. „Ale ten princíp je rovnaký. Divácke námety, ktoré som potom scenáristicky dal s dramaturgom dokopy a vzniklo z toho niečo, z čoho sa veľmi teším,“ hovorí.

Tlučková-a-Farkaš-v-seriáli-slasti-strasti

Každá epizóda ponúkne dva samostatné rozpracované príbehy, ktoré s nadhľadom a láskavým humorom spracovávajú témy, ktoré divákom priniesol život a podelili sa o ne s tvorcami programu.

„Sú to proste príbehy zo životy, ktoré sa ľuďom stali. Našou úlohou je posunúť to ďalej, aby šiel dej rýchlejšie, aby sa dodali nejaké vtipné momenty, ale aby to malo logiku. Veľakrát nám prišiel námet na dve vety. Ale bolo to také dobré, že sme vymysleli celý príbeh okolo toho,“ vysvetľuje Andy Kraus.

V scenáristickej rovine na projekte spolupracuje teda Andy Kraus a jednotlivé príbehy prenesú na televízne obrazovky známe herecké tváre, ako napríklad Kamila Magálová, Zuzana Tlučková, Michal Režný a mnohí ďalší.

25 50 75 90