Úvod Novinky Osobnosti
Iveta Malachovská videla všetky divy sveta. Čo ju však omnoho viac fascinuje?
Iveta Malachovská videla všetky divy sveta. Čo ju však omnoho viac fascinuje?

Iveta Malachovská videla všetky divy sveta. Čo ju však omnoho viac fascinuje?

Moderátorka je vášnivá cestovateľka a spolu s manželom Martinom toho prešli už veľmi veľa.
Iveta a jej manžel Martin Malachovskí už prešli veľa krásnych miest a videli všetkých sedem divov sveta. Nie náhodne sa moderátorka rozhodla pomenovať svoj nový podcast Divy Ivy, lebo tie divy sú s ňou už akosi späté. A veľmi ju zaujímalo to, čomu sa divia a aké divy majú iní vzácni a ľudia.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Prvú časť podcastu Divy Ivy si môžete pozrieť TU alebo vypočuť na Spotify či Apple Podcasts.

Je z generácie, kedy mali ľudia na stene len plagáty všetkých krásnych miest sveta a ani netušila, že sa raz otvoria hranice a ona to bude môcť všetko vidieť naživo. Čo ju očarilo zatiaľ najviac? „To sa nedá povedať. Svet je krásny a rozmanitý. Bola som nadšená Machu Picchu, to je mimoriadne magické miesto, ale rovnako nadšená som bola pri Chichen Itzí v Mexiku či pri Koloseu v Ríme,“ hovorí.

Ak sa vám fotka nezobrazuje správne, obnovte stránku

Najväčším divom je pre ňu ale niečo úplne iné. „Som fanúšičkou lietadiel a vyberám si letecké spoločnosti podľa toho, aké majú mašiny. Ešte som neletela Airbusom A380 a A350. Mám nalietaných viacero letov so všetkými lietadlami. Dosť sa v tom hrám. Je pre mňa fascinujúce to, že idete s ďalšími 300 ľuďmi s kuframi a jedlom na 10-hodinový let a to lietadlo vyletí. S celou posádkou, so všetkým,“ nadchýna sa.

Cestovateľské plány

Tento rok sa chystajú navštíviť belgické Bruggy, kde si chcú pozrieť Michelangelovu Madonnu. „Potom máme naplánovaný Paríž, kam chodíme každý rok. Zoznámili sme sa vtedy, keď tam môj manžel študoval a chodíme spolu aj do Disneylandu. A na prelome októbra a novembra ma čaká cesta do Spojených štátov do Chicaga na festival,“ prezradila.


25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia