Úvod Novinky Osobnosti
Dominika Cibulková ohúrila v kroji. Šla preň až do Detvy
Dominika Cibulková ohúrila v kroji. Šla preň až do Detvy

Dominika Cibulková ohúrila v kroji. Šla preň až do Detvy

Naša bývalá tenistka prišla na galavečer Slovenka roka odovzdať sošku.

Bývalá tenistka Dominika Cibulková je známa tým, že miluje módu a luxusné oblečenie. Avšak rovnako miluje aj naše tradície a kroje. „Milujem kroje a obliecť sa takto. Som veľmi hrdá na našu históriu a myslím si, že by sa to malo viac nosiť,“ povedala nám.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Na galavečer Slovenka roka prišla odovzdať sošku v kategórii „Šport“, ktorú získala Danka Barteková. Ukázala sa v krásnom vzácnom kroji z Dobrej Nivy. „Pochádza z 50. rokov 20. storočia. V tomto už vydatá žena čepčila. Išli sme si ho požičať až do Detvy. Je mi veľkou cťou, že ho mám, lebo to nie je len taký hocijaký kroj, ale je z archívu,“ povedala hrdo Dominika.

Výsledky ankety Slovenka roka nájdete TU.

Dominika-Cibulková-na-Slovenke-roka

„Veľmi sa teším, že som ho mohla mať na sebe. Samozrejme, že som mala na výber viac krojov, lebo človek chce mať kroj, ale vyzerať aj dobre žensky. Mala som ešte jedného favorita, ale v tomto som sa cítila dobre a vyhral,“ dodala.

25 50 75 90

Galéria

Slovenka-roka-2024-Alena-Heribanova.jpg Slovenka-roka-2024.jpg Slovenka roka 2024 - galavečer - D - 048.jpg Dominika-Cibulková-na-Slovenke-roka Danka-Barteková-na-Slovenke-roka Danka-Barteková-na-Slovenke-roka Dominika-Cibulková-na-Slovenke-roka Simona-Simanová-na-Slovenke-roka- moderuje
Foto zdroj: slovenkaroka.sk

Živé vysielanie ??:??

Televízia