Úvod Novinky Osobnosti
Moderátorka Simona Simanová: Táto žena je pre ňu najväčšia inšpirácia
Moderátorka Simona Simanová: Táto žena je pre ňu najväčšia inšpirácia

Moderátorka Simona Simanová: Táto žena je pre ňu najväčšia inšpirácia

Simonu Simanovú môžete pravidelne vidieť v spravodajstve RTVS.

Krásnu moderátorku ste spolu s Jurajom Bačom mohli vidieť v piatok 21. júna v Slovenskej filharmónii, kde moderovali anketu Slovenka roka. Počas celého večera sa odovzdali ceny výnimočným a inšpiratívnym slovenským ženám. Jednou z nich je určite aj samotná Simona. Aj ona má však svoje vzory.

Výsledky odovzdávania cien Slovenka roka si pozrite TU.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Možno ste to o nej nevedeli, ale Simona je bývalá športovkyňa. „Asi všetky, ktoré boli nominované, nielen víťazky. V mnohom nás inšpirujú, lebo robia niečo, čo je mimo ich komfortnú zónu a myslím si, že by sme si od nich mohli brať príklad. Inšpiratívne sú pre mňa športovkyne, napríklad Serena Williams,“ povedala nám.

Tá naj je však pre ňu jej mama. „To je moja najväčšia inšpirácia, lebo nechápem, ako to všetko zvláda. Super vyzerá a stará sa o všetkých.“ A čo Simonu čaká teraz v lete? „Určite nejaké dovolenky, lebo máme deväťročného syna, takže treba ísť niekam na prázdniny. A práca v spravodajstve, služby, takže budem to striedať,“ dodala.

25 50 75 90

Galéria

Slovenka-roka-2024.jpg Slovenka roka 2024 - galavečer - D - 048.jpg Dominika-Cibulková-na-Slovenke-roka Danka-Barteková-na-Slovenke-roka Danka-Barteková-na-Slovenke-roka Dominika-Cibulková-na-Slovenke-roka Danka-Barteková-na-Slovenke-roka Simona-Simanová-na-Slovenke-roka- moderuje Juraj-Bača-a-Simona-Simanová-moderujú-Slovenku-roka-na-podiu-aj-prezident-peter-pellegrini Juraj-Bača-a-Simona-Simanová-moderujú-Slovenku-roka-na-podiu-aj-prezident-peter-pellegrini Juraj-Bača-a-Simona-Simanová-moderujú-Slovenku-roka všetci-víťazi.slovenky-roka-na-jednom-pódiu-spolu

Živé vysielanie ??:??

Televízia