Úvod Novinky Osobnosti
Trblietavá Marianna Ďurianová. V tejto róbe doslova zažiarila
Trblietavá Marianna Ďurianová. V tejto róbe doslova zažiarila

Trblietavá Marianna Ďurianová. V tejto róbe doslova zažiarila

Moderátorka prišla na Slovenku roka v nádherných šatách.

Marianna Ďurianová bola jednou z nominovaných žien v ankete Slovenka roka 2024 v kategórii médiá a komunikácia. „Som nesmierne potešená, že som sa ocitla medzi nominovanými Slovenkami, ktoré majú za sebou kus dobrej práce a sú pre našu spoločnosť prínosné,“ povedala nám, keď sa dozvedela o nominácii.

Všetky výsledky zo Slovenky roka si pozrite TU.

Ak sa vám video nezobrazuje správne, obnovte stránku

Na slávnostný večer prišla v krásnej trblietavej róbe, v ktorej bola neprehliadnuteľná. Cenu si síce neodniesla, ale má jasnú predstavu o tom, aká by mala Slovenka roka byť.

Marianna-Ďurianová-na-Slovenke-roka-2024

„Určite obetavá, ale nie na úkor svojho zdravia, pracovitá, ale nie na úkor svojej vnútornej pohody, dobrá time manažérka, aby zvládla všetky úlohy bez časového stresu, dobrosrdečná, reprezentatívna a milujúca. Svojím spôsobom výnimočná, ale zároveň, aby príliš nedráždila. No, má to ťažké tá ´Slovenka roka´,“ zasmiala sa.

Ona sama veľmi obdivuje všetky pracujúce matky, ktoré dokážu zvládnuť milión úloh s úsmevom na tvári a pokojom v duši. Viac fotiek zo Slovenky roka si pozrite v našej galérii.

25 50 75 90

Galéria

Slovenka-roka-2024.jpg Slovenka roka 2024 - galavečer - D - 048.jpg Dominika-Cibulková-na-Slovenke-roka Danka-Barteková-na-Slovenke-roka Dominika-Cibulková-na-Slovenke-roka Danka-Barteková-na-Slovenke-roka Juraj-Bača-a-Simona-Simanová-moderujú-Slovenku-roka-na-podiu-aj-prezident-peter-pellegrini Juraj-Bača-a-Simona-Simanová-moderujú-Slovenku-roka všetci-víťazi.slovenky-roka-na-jednom-pódiu-spolu Marta-jančkárová-na-Slovenke-roka.jpg Slovenka-roka-2024-Marianna-Ďurianová
Zdroj foto: slovenkaroka.sk

Živé vysielanie ??:??

Televízia