Úvod Novinky Osobnosti
Nádherná Táňa Pauhofová na premiére filmu Vlny. Pozrite, ako úžasne vyzerali ostatné dámy
Nádherná Táňa Pauhofová na premiére filmu Vlny. Pozrite, ako úžasne vyzerali ostatné dámy

Nádherná Táňa Pauhofová na premiére filmu Vlny. Pozrite, ako úžasne vyzerali ostatné dámy

Film Vlny má za sebou prvú, festivalovú premiéru, kde sa stretli všetci jeho predstavitelia.

Režisér Jiří Mádl, Táňa Pauhofová, Tomáš Maštalír, Martin Hofmann, Vojtěch Vodochodský a ostatní. Všetci predstavitelia filmu Vlny sa stretli na premiére prvého júla v Karlových Varoch. Vary sú preslávené tým, že filmový festival je na svetovej úrovni a tak vyzerajú aj premiéry.

Jiri-Madl-a-ostatni-herci-filmu-Vlny-pozuju-na-červenom-kobreci-vo-Varoch

Režisér Jiří Mádl s priateľkou a herečkami z filmu Vlny

A ako to bolo na premiére dobového filmu Jiřího Mádla Vlny? Hlavná predstaviteľka Táňa Pauhofová prišla v krásnych cyklaménových šatách, avšak ani ostatné dámy ako producentka Wanda Hrycová či herečka Marika Šoposká sa nenechali zahanbiť.

Tana-Pauhofova-prichadza-na-premieru-filmu-Vlny-v-Karlovych-Varoch

Táňa Pauhofová

Fotky z premiéry si pozrite v našej galérii pod článkom.

O čom je film Vlny

Dráma Vlny sa inšpiruje skutočnými osudmi členov preslávenej Redakcie medzinárodného života Československého rozhlasu. Odvážni novinári boli vtedy celebritami svojho obdobia, ich plagáty zdobili steny mnohých domácností. Medzi žurnalistické ikony Jiřího Dienstbiera, Věru Šťovíčkovú či Luboša Dobrovského sa dostáva mladík Tomáš. Vlastne tak trocha omylom, miesto v redakcii bolo snom jeho osirelého mladšieho brata Pavla.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Tomáš sa doteraz staral hlavne o to, aby boli obaja v bezpečí. Netušia však, že miestni redaktori sú v hľadáčiku tajných služieb. Keď sa objaví nahrávka, ktorej odvysielanie môže zmeniť svet, Vlny získavajú parametre špionážneho thrilleru, v pozadí ktorého sú neľahké, dnes možno nepredstaviteľné životné voľby.

„Ide o veľmi realistický pohľad na vtedajšie obdobie a na to, ako sa v takých podmienkach museli mnohí často rozhodovať,“ hovorí Vojtěch Vodochodský. „Hneď pri čítaní scenára na mňa dýchol neuveriteľný temporytmus a dynamika, strihová skladba a detailné opisy scén. Ako herec sa okamžite vcítite nielen do svojej postavy, ale do atmosféry celého filmu. Nič takto dynamicky napísané som doteraz nečítal,“ nadchýna sa predstaviteľ Tomáša a Táňa Pauhofová, ktorá vo filme stvárňuje redaktorku Věru Šťovíčkovú, ho dopĺňa: „Režisér Jirka Mádl, kameraman Martin Žiaran a vôbec celý tím sú zárukou precíznej, profesionálnej a skvelej roboty.“

Film-VLNY

Film Vlny bude mať divácku premiéru 1. augusta.

25 50 75 90

Galéria

Tana-Pauhofova-prichadza-na-premieru-filmu-Vlny-v-Karlovych-Varoch Tana-Pauhofova-a-Tomas-MAstalir-predstavili-vo-Varoch-film-Vlny Jiri-Madl-s-priatelkou-vo-Varoch Marika-Šoposka-na-festivale-KArlove-Vary-a-premiere-filmu-Vlny Jiri-Madl-a-ostatni-herci-filmu-Vlny-pozuju-na-červenom-kobreci-vo-Varoch Wanda-Hrycova-a-Tomas-Mastalir-pozuju-vo-Varoch-na-premiere-fimu-Vlny Vojta-Kotek-a-Marika-Soposka-na-premiere-filmu-vlny-pozuju-vo-Varoch Martin-Hofmann-MArika-Soposka-a-Vojta-Kotek-pozuju-vo-Varoch-na-premiere-filmu-Vlny Jiri-Bartoska-vo-Varoch-so-zenou Wanda-Hrycova-na-festivale-KArlove-Vary-film-Vlny Jiri-Madl-na-festivale-KArlove-Vary-predstavil-film-Vlny Film-Vlny-Karlove-Vary Vojtech-Vodochodsky-na-premiere-filmu-Vlny-vo-Varoch
Zdroj fotiek: KVIFF

Živé vysielanie ??:??

Televízia