Úvod Novinky Osobnosti
Ikona Jennifer Lopez má 55 rokov. Pozrite sa, ako neuveriteľne dobre vyzerá
Ikona Jennifer Lopez má 55 rokov. Pozrite sa, ako neuveriteľne dobre vyzerá

Ikona Jennifer Lopez má 55 rokov. Pozrite sa, ako neuveriteľne dobre vyzerá

Videli ste, ako skvelo vyzerá aj jej mama? Tanečníčka, herečka, speváčka patrí k najznámejším latinskoamerickým hviezdam Hollywoodu.

Oslavy jubilea v štýle populárneho seriálu Bridgertonovci začali v Beverly Hills, kde žije Jennifer Lopez, už pred niekoľkými dňami. Americký magazín People informuje, že prichádzajúci hostia sa obliekli podľa originálneho viktoriánskeho dobového štýlu.

Rolling-Stones-Lopez-instagram

Mama umelkyne učiteľka na základnej škole Guadalupe Rodríguez si pred rokmi, keď bola dcéra ešte malá, všimla jej pohybové nadanie a začala Jennifer v tanci podporovať.

klip-Jennifer-Lopez-instagram

Zrod fenoménu

A tak vznikol fenomén, ktorý pozná celý svet, americká umelkyňa Jennifer Lopez, alebo aj v skratke J. Lo.  S tancom začínala vlastným menom Jennifer Lynn Afflecková, rodená Lopezová aj pred kamerami. Od tanca po víťazstve v televíznej tanečnej súťaži Rosie Perezovej "Flygirls" začala účinkovať v televíznych sitcomoch. V roku 1995 získala významnejšiu postavu vo filme Gregoryho Navyho Moja rodina a vďaka vysoko oceneným kritikám jej hviezda začala prudko stúpať. Po viacerých filmoch v roku 1997 prišiel úplne prelomový biografický film Selena, po ktorom začala už aj spievať.

Ak sa vám fotka nezobrazuje správne, obnovte stránku

Ako pripomína Rádio Slovensko, Jennifer Lopez je za desaťročia ťahákom mnohých najmä romantických komédií. Teraz sa však objavil aj dobrodružný sfi-fi film Atlas, kde hrá hlavnú úlohu: „Možno sa už v komédiách nudila a tak skúsila vedeckofantastický žáner. Jennifer Lopez sa vo filme volá Atlas a hrá tam bystrú progresívnu vedkyňu, ktorá pracuje s umelou inteligenciou a nabáda pri jej rozvíjaní na ostražitosť, lebo v budúcnosti sa umelá inteligencia vzbúri.“

Lopez-klip-instagram

Narodila sa 24. júla 1969 v Bronxe v New Yorku a dnes ju považujú už desaťročia nielen za speváčku, tanečníčku, herečku, či spisovateľku a producentku, ale aj módny vzor pre mnohé ženy, keďže sa štýlovo oblieka a aj tvorí vlastnú módu. A v neposlednom rade na svoj vek neuveriteľne dobre vyzerá.

Lopez-móda-instagram

Americký časopis People dodáva, že J. Lo sa stala v roku 2014 vôbec prvou ženou, ktorá získala prestížne ocenenie Billboard Music Award – Cenu pre Ikonu hudby.


Popritom získala aj množstvá ďalších cien vrátane viacerých MTV Video Music Award a i.

dvojčatá-Lopez-instagram

Žije spolu s manželom hercom Benom Affleckom v prestížnej milionárskej štvrti Beverly Hills známeho filmového amerického mesta Los Angeles. Tu vyrastajú aj jej deti dvojičky syn Max a dcéra Emme, ktoré má s exmanželom Marcom Anthonym a sú už v tínedžersom veku, keďže majú 16 rokov.


Na 55. rokov Jennifer Lopez rozhodne vyzerá stále príťažlivo, čo dokazuje aj vo svojom najnovšom hudobnom klipe a zábermi na instagrame, či v novom filme Atlas, o ktorom sa dozviete viac aj z archívu STVR bez reklám a zadarmo.

JLo-mama-instagram


Dcéra s neuveriteľne vyzerajúcou mamou


Médiá radi pripomínajú, že latinskoamerická popová diva dobre vyzerá, lebo má takú genetickú výbavu, keďže aj jej mama na svoj vek 79 rokov pôsobí tiež nevšedne mlado. 25 50 75 90
Zdroj foto: people.com, instagram@jlo, youtube

Živé vysielanie ??:??

Televízia