Úvod Novinky Osobnosti
Jean-Michel Jarre v Anjeloch strážnych. Prezradil, ktorý koncert bol preňho výnimočný
Jean-Michel Jarre v Anjeloch strážnych. Prezradil, ktorý koncert bol preňho výnimočný

Jean-Michel Jarre v Anjeloch strážnych. Prezradil, ktorý koncert bol preňho výnimočný

V najnovšej epizóde Alena Heribanová privíta svetového francúzskeho hudobníka Jeana-Michela Jarra.

Skvelý hudobník a skladateľ Jean-Michel Jarre tento rok poctil Bratislavu svojou prítomnosťou. Pripravil veľký projekt, otvárací koncert medzinárodného festivalu vedy a umenia Starmus - Most z budúcnosti. Ľudia si tak ohli vychutnať jeho hudbu naživo.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


V rámci toho dal rozhovor Alene Heribanovej do Anjelov strážnych, ktorá ho vyspovedala o mnohých veciach. Zaujímalo ju aj to, či spomedzi stoviek koncertov, ktoré odohral, má nejaký, ktorý bol preňho výnimočný.

Celý rozhovor si pozrite v sobotu 7. septembra o 20.10 na Dvojke v Anjeloch strážnych.

Jean-Michel-Jarre

„Mimoriadny bol pre mňa koncert, ktorý som uskutočnil v mojom rodnom meste Lyon pri príležitosti návštevy pápeža Jána Pavla II. V katolíckej cirkvi je Lyon druhým najdôležitejším mestom po Vatikáne. Je to akási veľká sestra katolíckej cirkvi,“ povedal v Anjeloch strážnych.

„Keď prišiel Ján Pavol II., že som mal tú výsadu hrať v mojom rodnom meste. Pódium sa nachádzalo na mieste trhoviska, kde som zvykol chodil s mojou starou mamou a samozrejme, že to bolo pre mňa čosi neuveriteľné. Byť na tom istom meste s pápežom, ktorý z kopca požehnal mestu,“ dodal nadšený Jean-Michel Jarre.

V sobotu 7. septembra o 20.10 si diváci Dvojky môžu vychutnať premiérovú epizódu talkšou Anjeli Strážni. V najnovšej epizóde Alena Heribanová privíta svetového francúzskeho hudobníka, skladateľa a priekopníka elektronickej hudby Jeana-Michela Jarra.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia